Διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου – Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διάρρηξη έγινε στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην οδό Αληθείας στην Παιανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης (24/10) χτύπησε ο συναγερμός του σπιτιού.

Η εταιρεία φύλαξης ενημέρωσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, διαπιστώθηκε πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει την κεντρική πόρτα.

Αν και οι χώροι του σπιτιού ήταν άνω κάτω, καθώς οι δράστες προφανώς έψαξαν για πολύτιμα αντικείμενα, δεν φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί πράγματα.

Σημειώνεται πως το σπίτι μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου παραχωρήθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού, αλλά τις τελευταίες ώρες έχει ανοίξει συζήτηση για το τι θα γίνει με την κινητή περιουσία της ηθοποιού.

Σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου σημειώνει:

«Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέβαλλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό».

Το αίτημα στο Ειρηνοδικείο για τη σφράγιση του σπιτιού

Ποιοι διεκδικούν τα αντικείμενα αυτά και τι ορίζει ο νόμος σε μια τέτοια περίπτωση, που δεν υπάρχουν εγγύτεροι συγγενείς και κληρονόμοι; Τα πράγματα φαίνεται πως περιπλέκονται και το τοπίο εμφανίζεται θολό. Για τον λόγο αυτόν, ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης συνέταξε αίτημα, που υπέβαλε στο Ειρηνοδικείο, ζητώντας τη σφράγιση του σπιτιού όπου διέμενε η Μαίρη Χρονοπούλου, προκειμένου να καταμετρηθούν ένα προς ένα τα αντικείμενα, με εμφανή την ανησυχία να μην αφαιρεθούν ή κλαπούν, λόγω της απομονωμένης περιοχής στην οποίο βρίσκεται η πολυτελής κατοικία.

Η Μαίρη Χρονοπούλου μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχει αφήσει επίσημα έγγραφα ή διαθήκη -η πιθανότητα ύπαρξης τέτοιας ακούγεται απλά ως πιθανότητα-, τα οποία να επισημοποιούν την παραχώρηση της κινητής της περιουσίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ