Αθώος για τον βιασμό 16χρονης ο «Ξανθός Μάγος» – Παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξεις

Αθώος κρίθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο 79χρονος ταχυδακτυλουργός, γνωστός ως «Ξανθός Μάγος», για την υπόθεση βιασμού της 16χρονης βαφτισιμιάς του.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών και ύστερα από τη διεξαγωγή ιατρικής και ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης ο 79χρονος κρίθηκε ανίκανος, λόγω προβλημάτων υγείας, να προβεί σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη. Το πρωτοβάθμιο δικαστικό συμβούλιο λαμβάνοντας υπόψη την κατάθεση της 16χρονης κατέληξε ότι δεν ασκήθηκε βία πάνω της και οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται οι 79χρονος έγιναν με τη συναίνεσή της, καθώς η φερόμενη ως παθούσα δεν εξέφρασε τη ρητή αντίθεσή της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο βούλευμα ο ταχυδακτυλουργός παραπέμπεται σε δίκη για ασελγείς πράξης σε βάρος της ανήλικης.

Σημειώνεται ότι ο 79χρονος ταχυδακτυλουργός αποφυλακίστηκε τον Ιούλιο με περιοριστικούς όρους περιμένοντας να δικαστεί, αφού παρέμεινε στη φυλακή για πέντε μήνες.

Ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha ισχυρίστηκε πως «κατηγορήθηκε άδικα».

«Άδικα με κατηγόρησαν. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος. Ρωτήστε στο χωριό και όλοι θα σας πούνε τα καλύτερα λόγια. Ένας να βρεθεί να με κατηγορήσει θα πάω στη φυλακή μόνος μου. Για τα λεφτά έγιναν όλα μήπως φοβηθώ τελευταία στιγμή και δώσω 2.000 ευρώ. Εμείς δεν είχαμε επαφές. Τυπικά μόνο είχαμε σχέσεις. Η γυναίκα μου της έπαιρνε κάνα δώρο. Και εγώ και η γυναίκα μου πήγαμε κανά δύο φορές στο σπίτι τους να δούμε πώς είναι τα πράγματα. Και κάποια στιγμή ενώ όλα πήγαιναν καλά, μου είπε “θέλω 2 χιλιάρικα για να πάρω ουσίες”. Της είπα ότι δεν έχω και πως και να είχα δεν θα της έδινα. Ξαναήρθε την άλλη μέρα και μου είπε πως αν δεν της δώσω τα λεφτά θα πάει στην αστυνομία και θα πει ότι της έβαλα στο ποτό ουσίες και ασέλγησα πάνω της. Εγώ δεν το πήρα σοβαρά. Της είπα πήγαινε. Σκέφτηκε πως επειδή είμαι επώνυμος θα φοβηθώ να μην ακουστώ και θα τα δώσω τα λεφτά», πρόσθεσε.

Αναφέρει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση: «Δούλευα στην Κύπρο στο θέατρο. Και με παίρνει ένας αστυφύλακας και μου λέει έχει ένα χαρτί να πας στην ανακρίτρια, δεν μου ανάφερε για την υπόθεση. Μου έκανε μόνο μια ερώτηση. “Ξανθέ μάγε κάνεις και παιδικές παραστάσεις;” “Ναι κάνω”, “α! προφυλακίζεσαι!”. Την ρώτησα για ποιο λόγο και μου είπε ότι θα το δείξει η τηλεόραση πόσες καταγγελίες θα έχω».

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και θα αποδειχθεί. Ήδη το έχουν αποδείξει γι’ αυτό και με έβγαλαν. Με τη γυναίκα μου ήμασταν τόσα χρόνια μαζί και δεν είχε ούτε ένα παράπονο. Θα έδινα τώρα δικαιώματα; Σε αυτήν την ηλικία; Αν είναι δυνατόν. Αν ήμουν ένας άνθρωπος πρόστυχος και ανώμαλος, θα είχα πόσες καταγγελίες. Δεν έχω ούτε μια», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ