Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αχαρνών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αστυνομία είχε προβεί σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών, από το ύψος της οδού Νιόβης έως και την Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι σε ισόγειο κατάστημα με φιάλες υγραερίου στην οδό Αχαρνών 210.

Οι κάτοικοι και οι περαστικοί λαχτάρησαν από την φωτιά και τις εκρήξεις που σημειώθηκαν σε ισόγειο κατάστημα στην οδό Αχαρνών 210, στο κέντρο της Αθήνας, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η φωτιά στο κατάστημα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο πριν από λίγο, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι πυροσβέστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για άγνωστο λόγο σημειώθηκε έκρηξη και στη συνέχεια ξέσπασε φωτιά στο κατάστημα πώλησης φιαλών υγραερίου και προπανίου, που βρίσκεται στο ισόγειο ενός πενταώροφου κτιρίου. Τραυματίστηκε ένα άτομο που βρισκόταν μέσα στο μαγαζί, ενώ οι πυροσβέστες προχώρησαν στη διάσωση και τον απεγκλωβισμό άλλων τριών ατόμων.

Εξαιτίας των συνεχών εκρήξεων αλλά και του γεγονότος ότι πρόκειται για μία πυκνοκατοικημένη περιοχή, η φωτιά μεταδόθηκε γρήγορα από τις τέντες, από τον έναν όροφο στον άλλον.

Η επιχείρηση κατάσβεσης ήταν εξαιρετικά δύσκολη, καθώς τα υλικά που υπάρχουν στο κατάστημα προκαλούσαν συχνές εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρείχαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, η ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διερευνώνται από το ανακριτικό γραφείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ