ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο: Η στιγμή των εκρήξεων στο μαγαζί με φιάλες υγραερίου στην Αχαρνών – Ένας εγκαυματίας

Νέα ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από την φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου επί της οδού Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας. Στο σημείο σημειώνονται ισχυρές εκρήξεις.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα. Λόγω της πυρκαγιάς η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Αχαρνών από το ύψος της οδού Νιόβης έως και την Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από την ισχυρή έκρηξη, το εσωτερικό του καταστήματος «ισοπεδώθηκε», ενώ γυαλιά από την τζαμαρία που έσπασε και μπάζα εκσφενδονίστηκαν σε μεγάλη ακτίνα γύρω από το μαγαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τραυματίστηκε εργαζόμενος του καταστήματος. Μάλιστα οι πυροσβέστες έκοψαν με πριόνι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ένα εγκλωβισμένο άτομο στους από πάνω ορόφους.

Στα νέα βίντεο, ακούγονται ξεκάθαρα οι εκρήξεις που σημειώνονται μέσα στο κατάστημα με τις φιάλες υγραερίου.

Οι ζημιές εξωτερικά φθάνουν έως τον 5ο όροφο του κτιρίου, ενώ ζητήθηκε προληπτικά εκκένωση σε ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο επειδή έχουμε πολλές φιάλες και υπάρχει ο κίνδυνος νέων εκρήξεων.

Στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr φαίνεται οι φλόγες στο κατάστημα με τις φιάλες και η κινητοποίηση της αστυνομίας.

Έκρηξη Αχαρνών Έκρηξη Αχαρνών Εκρήξεις και φωτιά σε μαγαζί στην Αχαρνών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ