Άμφισσα: Βίντεο ντοκουμέντο από την φωτιά στο ΕΠΑΛ – Μαθητές βγήκαν στα παράθυρα και ζητούσαν βοήθεια

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά που προκλήθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 12:00, στον χώρο του ΕΠΑΛ Άμφισσας.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ταξίδι με την Δήμητρα Βαμβακούση και την κόρη τους στην Κρήτη – «Είχαμε ένα προσκύνημα και μια υποχρέωση»

Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο, που δημοσίευσε το MEGA, πυκνός καπνός έχει καλύψει τις αίθουσες, δημιουργώντας μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από αποκριάτικο εξοπλισμό (άρμα) που βρισκόταν εντός του ΕΠΑΛ, εκδηλώθηκε σε ώρα λειτουργίας του σχολείου. Χαρακτηριστικό των σκηνών τρόμου, που εκτυλίχθηκαν στο σχολείο, είναι οι μαθητές που έχουν βγει στα παράθυρα του σχολείου ζητώντας βοήθεια, καθώς η φωτιά φαίνεται να είναι σε κοντινό σε αυτούς χώρο.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τον απεγκλωβισμό των καθηγητών και των μαθητών που βρίσκονταν στον χώρο.

Φάμελλος: Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση – «Το έγκλημα των Τεμπών θα αποκαλυφθεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη»

Στο Νοσοκομείο Άμφισσας διακομίστηκαν με αναπνευστικά προβλήματα εννέα μαθητές και μια καθηγήτρια, για προληπτικούς λόγους.

Μέχρι στιγμής, εξιτήριο έχουν πάρει από το νοσοκομείο η καθηγήτρια και οκτώ μαθητές, ενώ θέμα χρόνου είναι να πάρει εξιτήριο και η ένατη μαθήτρια.

ΕΟΦ: Προειδοποίηση για συμπλήρωμα διατροφής – 30 θάνατοι καταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Άμφισσας, προκειμένου να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ