Άλκης Καμπανός: Η ιατροδικαστής πρότεινε στους γονείς του να βγουν από την αίθουσα του δικαστηρίου – «Είναι σκληρά αυτά που θα ακούσετε»

Αποχώρησαν προσωρινά από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου συνεχίζεται σήμερα (20.3.2023) η δίκη για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, οι γονείς του άτυχου 19χρονου για να μην ακούσουν τις σκληρές λεπτομέρειες από την ιατροδικαστή, Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Άλκης Καμπανός: Έστειλαν βίντεο της δολοφονικής επίθεσης στον πρόεδρο του ΑΣ Άρης – Τι κατέθεσε στο δικαστήριο

Ενώπιον του δικαστηρίου βρίσκεται για να καταθέσει αυτήν την ώρα η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, καθηγήτρια Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ, ιατροδικαστής Λύδα Καλλιόπη Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία- νεκροτομή στη σορό του άτυχου Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η ιατροδικαστής αφού ορκίστηκε γύρισε προς τους γονείς του Άλκη Καμπανού και τους συμβούλευσε να αποχωρήσουν από την αίθουσα, καθώς θα αναφερθούν πολύ σκληρές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του παιδιού τους.

Άλκης Καμπανός: Μετονομάστηκε ο δρόμος – Με δάκρυα στα μάτια οι γονείς του

«Ως μάνα, συμβουλεύω τους γονείς του Άλκη να βγουν από την αίθουσα. Αυτά που θα ακούσουμε είναι πολύ σκληρά για όλους μας. Σίγουρα δεν είναι για να τα ακούσει μια μάνα», είπε η ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια, οι γονείς του Άλκη Καμπανού αποχώρησαν από την αίθουσα, με τη συνήγορο ενός εξ των 12 κατηγορούμενων, Κική Μπακιρτζίδου, να εκφράζει την αντίθεσή της στη συμβουλή της Λήδας – Καλλιόπης Κοβάτση.

Άλκης Καμπανός: Συγκλονίζουν όσα κατέθεσαν οι διασώστες – «Ήταν νεκρός σε μία λίμνη αίματος»

«Η κ. Κοβάτση δεν έχει έρθει εδώ ούτε ως μητέρα, ούτε ως συμπεθέρα. Δεν έχω ακούσει ποτέ τέτοιο πράγμα τόσα χρόνια στις δικαστικές αίθουσες».

Αμέσως επικράτησε ένταση στην αίθουσα. Ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, απάντησε στην Κική Μακιρτζίδου πως: «δεν το ξανακούσατε γιατί τέτοιο έγκλημα δεν έχει ξαναγίνει».

Η δίκη πάντως, συνεχίζεται αυτή την ώρα με την κατάθεση της Λύδας – Καλλιόπης Κοβάτση, η οποία δίνει λεπτομέρειες για τα τραύματα των δύο φίλων του Άλκη μέρα την δολοφονική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ