Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον δυο φορές αργυρό ολυμπιονίκη και αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που πέθανε σε ηλικία 43 ετών, έπειτα από διετή μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Η σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Δώρα Τσαμπαζή, τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media, ενώ συγκινητική είναι και η νέα ανάρτησή της.
«Κανένα βήμα μου δεν έγινε άσκοπα. Συναντηθήκαμε», έγραψε η Δώρα Τσαμπαζή. Πρόκειται για στίχους της Κορίνας Καλούδη από τη συλλογή «έπρεπε να κλέψω».
H πρώτη ανάρτησή της που ραγίζει καρδιές
«Ποιός μιλεί στα νερά και ποιός κλαίει – ακούς; Ποιός γυρεύει τον άλλο, ποιός φωνάζει – ακούς; Είμ’ εγώ που φωνάζω κι είμ’ εγώ που κλαίω, μ’ ακούς. Σ΄αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς». Με αυτούς τους στίχους από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη, η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη είχε πει το δικό της αντίο στον πατέρα των παιδιών της.
Η σορός θα εκτίθεται προς χαιρετισμό στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης από τις 15.00. Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία στις 16.00 και κατόπιν ο ενταφιασμός στα Κοιμητήρια του Φιλύρου Θεσσαλονίκης.
