Πύρρος Δήμας: Λύγισε ο «γίγαντας» για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη και την σύζυγό του

Ο Πύρρος Δήμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». O Ολυμπιονίκης της Άρσης Βαρών μίλησε για την αυτοβιογραφία του, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφασή του να διηγηθεί την ζωή του.

«Είχαμε πει πολλές φορές και με τον συγχωρεμένο κουμπάρο μου, Τάσο Παπαχρήστου που ήταν αθλητικογράφος και με τον Κώστα Γιαννακίδη που είναι φίλος και που ξεκινήσαμε μαζί με την Αναστασία από την Θεσσαλονίκη. Ποτέ δεν ένιωθα έτοιμος», ανέφερε αρχικά ο Πύρρος Δήμας.

Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω έκλεισε ένας κύκλος και έπρεπε να βγάλω ένα βιβλίο και στην μνήμη της Αναστασίας». Όταν ο Ολυμπιονίκης εξηγούσε πού θα διατεθούν τα έσοδα από το βιβλίο, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την φράση του και «λύγισε», έπειτα από την αναφορά στην σύζυγό του.

«Τα έσοδα θα πάνε… στην Φλόγα και στο ίδρυμα Ελπίδα και στην επανεκτύπωση θα είναι και για τα χωριά SOS», ανέφερε ο Πύρρος Δήμας, αφού πρώτα πήρε μια βαθιά ανάσα.

Ο Πύρρος Δήμας συγκινήθηκε και όταν μίλησε και για τον χαμό του Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Δάκρυσε και εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί ούτε στην κηδεία του να πάει.
«Είναι στενάχωρο πολύ. Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα και μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία, αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» είπε και σκούπισε τα δάκρυά του ο Πύρρος Δήμας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ