Ρέντη: Θύμα συμμορίας ανηλίκων στο enikos.gr – «Με απείλησαν πως θα με μαχαιρώσουν»

Σοκ προκαλεί η περιγραφή ενός ανηλίκου που δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων το περασμένο Σάββατο.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Όπως λέει το παιδί αποκλειστικά στο enikos.gr επέστρεφε σπίτι του από το σινεμά, όταν εμφανίστηκε μία παρέα άλλων ανηλίκων και επιτέθηκαν σε εκείνον και τον φίλο του με σκοπό να τους ληστέψουν.

«Χθες το βράδυ γυρνούσα με έναν φίλο μου από τον κινηματογράφο στου Ρέντη. Στη διαδρομή μιλούσα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο και σε κάποια στιγμή σταμάτησα και έμεινα ακίνητος. Καθώς μιλούσα ήρθε μία παρέα τριών ατόμων. Ο ένας με έπιασε από τον λαιμό και ο άλλος ήταν μπροστά μου. Το άλλο παιδί είχε πάει στον φίλο μου και τέλος πάντων ο φίλος μου τον έσπρωξε και εκείνος του έριξε ένα χαστούκι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr το θύμα της επίθεσης.

«Αυτός που με κρατούσε από τον λαιμό μου τραβούσε το κινητό από το χέρι και μου έλεγε ότι θα με μαχαιρώσει αν δεν του το έδινα. Το άφησα και εκείνοι έφυγαν. Μου έκλεψαν το κινητό και τα χρήματά μου. Καλέσαμε την αστυνομία. Μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν. Οι δράστες ήταν σίγουρα ανήλικοι, λίγο πιο ψηλοί από εμένα κοντά στα 15 με 16» περιγράφει.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό, ενώ η οικογένεια των δύο θυμάτων υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων. Σημειώνεται πως αυτό είναι ένα από τα πολλά περιστατικά με θύματα ανηλίκους στην ευρύτερη περιοχή, με τους κατοίκους να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την αύξηση των φαινομένων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ