Survivor All Star: Ένταση για το φαγητό στους μπλε και την «καβάτζα» του Νίκου

Η πείνα έχει “θερίσει” τους μπλε και στο χθεσινό (15/5) επεισόδιο του “Survivor All Star” υπήρξε ένταση.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας δεν έχουν κερδίσει κάποιο έπαθλο φαγητού ή κάποια ασυλία που να εμπεριέχει φαγητό, εδώ και αρκετό καιρό και η πείνα έχει “χτυπήσει κόκκινο”. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος τόνισε πως: «Μετά το έπαθλο του Λονδίνου, τι καλά είχαμε περάσει, είχαμε φάει, τώρα έχει πέσει πείνα. Όλοι λίγο ζαλιζόμαστε, τα βλέπουμε λίγο μαύρα, λίγο θολά. Περπατάω και αντί να πάω ευθεία, πάω δεξιά, αριστερά. Γενικά η πείνα έχει “θερίσει” λίγο την μπλε ομάδα. Έχουμε κερδίσει ασυλίες που δεν είχαν έπαθλα φαγητού».

Λίγο αργότερα προκλήθηκε ένταση, με αφορμή την ποσότητα που θα μαγείρευαν. Ο Νίκος Μπάρτζης διαφώνησε, θεωρώντας πως η ποσότητα ήταν μεγάλη και θα έπρεπε να μαγειρέψουν λιγότερο για να έχουν απόθεμα. Ο ίδιος εν τέλει έκανε πίσω λέγοντας: «Εγώ τις καβάτζες μου τις έχω κάνει. Εγώ έχω ακόμα τις προμήθειες από τότε που ήμουν κόκκινος, γιατί ήξερα ότι θα έρθει η δύσκολη στιγμή».

Η Σταυρούλα σχολιάζοντας τον Νίκο Μπάρτζη, ήταν ιδιαίτερα δεικτική. Μάλιστα ανέφερε πως ο παίκτης θα έπρεπε να μοιραστεί τις προμήθειες με την υπόλοιπη ομάδα: «Μας πέταξε ότι έχει τις προμήθειες από τότε που του είχα βγάλει εγώ, όταν είχαν φύγει από την κόκκινη ομάδα. Οπότε μπορεί να τις μαγειρέψει και αυτές όποτε θέλει. Εγώ στην θέση του τι θα έκανα; Θα τις έβαζα μαζί με τις υπόλοιπες προμήθειες, να της έχει όλη η ομάδα και να μην αυγατίζουν χωρίς λόγο 1,5 μήνα. Αυτό θα έκανα γιατί θα σκεφτόμουν ομαδικά. Τώρα εκείνος ας τις έχει μέσα στην τσάντα του να αυγατίζουν, δεν τις τρώει ούτε αυτός. Δηλαδή μακάρι να τις έτρωγε το παιδί, για να πω ότι είναι Οκ. Γιατί όταν μου λες ότι μαυρίζεις, πεινάς και αυτά, ε μαγείρεψε και αυτές αφού τόσο πολύ πεινάς».

«Σε μία δύσκολη στιγμή θα έχω να φάω τις προμήθειές μου, αλλά προσπαθώ και στην ομάδα μας να τους πω ότι “δεν έχουμε προμήθειες, ελάτε να κρατήσουμε λίγο”. Δεν τους το έχω πει ακόμα, αλλά στην κακή στιγμή θα δώσω να φάνε τα παιδιά και από τις δικές μου προμήθειες. Απλά δεν τους το λέω για να μην νομίζουν ότι θα έχουμε άπλα και να τρώμε, να τρώμε, να τρώμε» είπε από την μεριά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ