Άγιος Παντελεήμονας: Κοντά στη σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» οι Αρχές

Ασύλληπτος και επικίνδυνος παραμένει ο άνδρας που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια μέσα σε ασανσέρ στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο «δράκος των ασανσέρ», χωρίς να υπολογίζει τίποτα, επιτίθεται σε ανήλικες ακόμα και μέρα μεσημέρι.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις ενός από τα δύο θύματα, ενός 13χρονου κοριτσιού. «Μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ» είπε μιλώντας στο MEGA.

Η 13χρονη παραμένει σοκαρισμένη, μη μπορώντας ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται κοντά στην σύλληψη του«δράκουτωνασανσέρ» και θεωρεί ότι πρόκειται για κάτοικο της περιοχής και έχει δείξει στα θύματα των επιθέσεων φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων, που έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοιες πράξεις.

Η μια από τις δύο ανήλικες φέρεται να έχει αναγνωρίσει έναν άνδρα ως τον δράστη που της επιτέθηκε στο ασανσέρ. Η δεύτερη ανήλικη δεν έχει καταφέρει να αναγνωρίσει ακόμα κάποιον.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο κοριτσιών, πρόκειται για νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, μετρίου αναστήματος που μιλούσε σπαστά ελληνικά και αγγλικά.

Φόβος και τρόμος

Τον φόβο και τον τρόμο έχει σκορπίσει ο «δράκος των ασανσέρ» στην περιοχή. «Αισθάνθηκα τρόμο και απελπισία. Φοβάσαι να βγεις από το σπίτι, θα σε κυνηγήσει κάποιος. Προσέχω αρκετά γιατί είναι αρκετά επικίνδυνη περιοχή, γιατί έχει αρκετούς περίεργους εδώ. Φοβάμαι αρκετά να βγω, και πάλι όταν βγαίνω μπορεί να βγω με κάποιον που ξέρω ότι μπορεί να με προστατέψει», ανέφερε ανήλικη που μένει στην περιοχή.

Οι κάτοικοι ζητούν περισσότερη αστυνόμευση και περιπολίες για να γίνει η γειτονιά τους πιο ασφαλής. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ