Άγιος Παντελεήμονας: «Με άγγιξε στο σώμα, άρχισα να τσιρίζω» λέει 13χρονη – Το προφίλ του «δράκου των ασανσέρ»

Δύο ανήλικα κορίτσια έζησαν στιγμές τρόμου στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ένας άγνωστος άνδρας τις ακολούθησε και προσπάθησε να τις κακοποιήσει σεξουαλικά μέσα στο ασανσέρ.

Το 13χρονο θύμα του άγνωστου άνδρα, που βίωσε τον εφιάλτη, περιέγραψε στο Mega την τρομακτική εμπειρία της και σοκάρει.  «Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε και με ρώτησε ένα όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου για να μην μπορώ».

«Μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν»

Μία ημέρα μετά, ένα ακόμα ανήλικο κορίτσι έπεσε θύμα του δράκου των ασανσέρ. Ο δράστης με χρήση σωματικής βίας ανάγκασε το κορίτσι να παραμείνει στο ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε.

«Καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: «μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ», είπε η μητέρα της 14χρονης.

Οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει βιντεοληπτικό υλικό από την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον άνδρα που σκορπά τον τρόμο σε ανήλικα κορίτσια.

Το προφίλ του δράστη

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα, περίπου 25 ετών, και μέτριου αναστήματος, o οποίος μιλάει σπαστά ελληνικά και αγγλικά. Φορούσε γκρι μπουφάν με κουκούλα, γκρι σακίδιο πλάτης και μάσκα.

Τα δύο κορίτσια είδαν διάφορες φωτογραφίες σεσημασμένων με τη μία ανήλικη να αναγνωρίζει τον δράστη. Η δεύτερη κοπέλα δεν τον αναγνώρισε με αποτέλεσμα οι Αρχές να συνεχίζουν την έρευνα καθώς δεν έχει γίνει ακόμα ταυτοποίηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ