Μεσολόγγι: «Ήρεμος και με ψυχρό βλέμμα» ο κρεοπώλης στην φυλακή – «Καθαρή» η έκθεση του ψυχίατρου

Στην Γ’ Πτέρυγα στις φυλακές Κορυδαλλού προαυλίζεται μόνος του ο κρεοπώλης που έχει προφυλακιστεί για την δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο κρεοπώλης έκανε ήδη το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα «δικό του» πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα  σακβουαγιάζ με ρούχα, ενώ μέσα στη φυλακή μιλάει με ένα κρατούμενο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών και είναι μαζί στο ίδιο κελί.

Βρίσκεται στην Γ Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε – και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη – μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα.

Σημειώνεται πως ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο -προληπτικά όπως ανέφεραν – και η έκθεση βγήκε «καθαρή».

Άμεσα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

«Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός» λέει η αδελφή του Μπάμπη

Για τη σχέση του Μπάμπη Κούτσικου με τα κρυπτονομίσματα μίλησε η αδελφή του, Χριστίνα. Στα προσωπικά αντικείμενα του 31χρονου εντοπίστηκε ένας εξορυκτής κρυπτονομισμάτων, με τους ειδικούς να λένε πως η συγκεκριμένη συσκευή είναι εξαιρετικά ενεργοβόρα.

«Τα συγκεκριμένα μηχανήματα είναι λίγο μανία, είναι σαν τζόγος. Όταν ζητήσεις να τα αγοράσεις ο πωλητής σου λέει “όχι, πρέπει να περιμένει δύο μήνες”. Ο πωλητής σου εγγυάται απόδοση, ότι θα βγάζεις από 2.000 έως 4.000 ευρώ τον μήνα», όπως εξήγησε στην εκπομπή Live News ο πρόεδρος του Internet Now! Νίκος Βασιλάκος, η συσκευή αυτή μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη.

Με αφορμή τα παραπάνω η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου θέλησε να διευκρινίσει τι ισχύει για τη σχέση του αδερφού της με τα κρυπτονομίσματα.

«Ο αδελφός μου έδειξε στη μητέρα μου τον Δεκέμβριο ότι έχει μπει στον λογαριασμό του 130 ευρώ, γιατί έχει άλλη κάρτα για αυτό το μηχάνημα. Αυτό που ειπώθηκε, ότι μπορεί να βγάλει και χιλιάδες… Θα νομίζουν ότι σαν οικογένεια βγάζουμε τρελά λεφτά. 130 ευρώ ήταν τα κέρδη για τον Δεκέμβρη», είπε.

Όπως τόνισε η αδελφή του 31χρονου, το ζήτημα είναι να μιλήσει ο 50χρονος κατηγορούμενος και να διευκρινιστεί εάν υπήρξαν συνεργοί στη δολοφονία του αδελφού της.

«Το θέμα είναι να βρεθεί εάν υπάρχει κάποιος συνεργός, τι έκανε αυτός, να ομολογήσει. Εάν είχε κάποιο μηχάνημα που του προσέφερε 100 και 200 ευρώ τον μήνα, δεν είναι αυτό το ζουμί της υπόθεσης. Το θέμα είναι να μιλήσει αυτός ο άνθρωπος και όσοι άλλοι γνωρίζουν».

«Πρέπει να βγει η ιατροδικαστική έκθεση και να μας πει εάν σύρθηκε, εάν βρέθηκε άλλο DNA από ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος γνωρίζει, αυτό θα βρεθεί μέσω της άρσης απορρήτου, από τα μηνύματα που έχουν σβηστεί».

«Εικασίες κάνουμε, αλλά τώρα να το έχει οργανώσει τόσο καλά κι αν ισχύει αυτό που είπε ο συγκρατούμενός του, ότι «δεν θα τον βρείτε ποτέ»… Ο αδερφός μου ήταν σε σημείο που να πέρναγε κάποιος με αυτοκίνητο θα τον έβλεπε. Εάν δεν έχει μεταφερθεί και ήταν εκεί, ήταν το σημείο που δεν πέρασε ποτέ κανένας. Εάν πέρναγε από τον δρόμο που είχε δίπλα τον έβλεπες τον αδερφό μου».

Τέλος, η αδελφή του Μπάμπη Κούτσικου απηύθυνε έκκληση στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους να τραβήξουν με διακριτικότητα πλάνα από την κηδεία του 31χρονου, η οποία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ