Άγιοι Ανάργυροι: «Πέθανε μόνη της και αβοήθητη – Έχασε το μωρό από το ξύλο και τους βιασμούς» – Σοκάρει η θεία της 28χρονης

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει η θεία της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της. «Πέθανε μόνη της, αβοήθητη μες τον δρόμο, σαν το σκυλί. Είχε χάσει και μωρό από το ξύλο» λέει χαρακτηριστικά.

Με δάκρυα στα μάτια η θεία της άτυχης Κυριακής βρέθηκε χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου ξεψύχησε η ανιψιά της από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.

«Η Κυριακή δε μιλούσε. Τη βλέπαμε χτυπημένη, αλλά δε μας έλεγε τίποτα. Τη χτυπούσε συνέχεια. Μέχρι και ξυπόλυτη είχε έρθει στην αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα. Πέθανε μόνη της και αβοήθητη μες τον δρόμο σαν το σκυλί, και αυτόν θα τον βγάλουν τρελό», είπε η θεία της 28χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

«Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Φοβόταν. Πολλές φορές είχαμε πάει και του είχαμε ζητήσει τον λόγο για την κακοποίηση της Κυριακής. Μας έλεγε συνέχεια “συγγνώμη δε θα το ξανακάνω”. Από το ξύλο και τους βιασμούς είχε χάσει ένα μωρό. Τον φοβόταν, όποτε προσπαθούσε να φύγει την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και την αδελφή της», πρόσθεσε η θεία της κοπέλας.

Η αδελφή του πατέρα της, μιλώντας στην εκπομπή είπε πως η 28χρονη μετά τον χωρισμό της από τον δράστη φαινόταν πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη. Ήταν ενθουσιασμένη που θα γυρνούσε σελίδα στη ζωή της και δεν περίμενε ότι ο 39χρονος θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

Η γιαγιά της τέλος με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση να ληφθούν μέτρα ώστε να σταματήσουν οι γυναικοκτονίες.

«Πρέπει κάτι να γίνει, να μην ξαναθρηνήσουμε άλλη γυναίκα. Ας είναι το κοριτσάκι μου η τελευταία. Έχασα το καλύτερο παιδί», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ