Κέρκυρα: Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό – Στο “μικροσκόπιο” τα φάρμακα που έπαιρνε ο δράστης

Φαρμακευτική αγωγή ακολουθούσε ο αυτόχειρας δράστης του διπλού φονικού στην Κέρκυρα με τις Αρχές να εξετάζουν χειρόγραφα σημειώματα που εντόπισαν μέσα στο διαμέρισμα του, όπου υπήρχαν αναφορές στα δύο θύματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η αστυνομία εντόπισε αρκετά φάρμακα και σημειώματα, στα οποία ο δράστης αναφερόταν στα δύο θύματα.

«Τα μισθώματα μου τα πλήρωνα, αλλά δεν έπαιρνα απόδειξη από την ιδιοκτήτρια», ανέφερε για το ένα θύμα ο 67χρονος, ενώ για τον 63χρονο Ελληνογάλλο είχε γράψει σε σημείωμα του ότι «θα πρέπει να εξαφανιστεί από την κοινωνία». Και αυτά την ώρα που οι Αρχές κάνουν, πλέον, έρευνα και για τη φαρμακευτική αγωγή του δράστη, αν τον παρακολουθούσε κάποιος ψυχίατρος και ποιος μπορεί να του τα είχε χορηγήσει.

Ο άτυχος Ελληνογάλλος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Αυτός είναι ο δράστης του άγριου εγκλήματος

Τι περιμένει η ΕΛ.ΑΣ. – Τι αναφέρουν αστυνομικές πηγές για το όπλο του φονικού

Η Ελληνική Αστυνομία αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις τρεις σορούς, αλλά και τις τοξικολογικές εξετάσεις για τον 67χρονο, προκειμένου οι αρχές να δουν αν ο αυτόχειρας δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή φαρμάκων. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον ΑΝΤ1 ότι το φονικό της Κέρκυρας είναι απόλυτο, ξεκάθαρο και χωρίς «τυφλά σημεία» στην έρευνα, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο δράστης εκτέλεσε τον άνδρα και τη γυναίκα, ενώ εστιάζουν και στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Οι αξιωματικοί της αστυνομικοί στέκονται σ’ αυτή την κοντόκανη ημιαυτόματη καραμπίνα που δείχνει το μένος που είχε ο 67χρονος, καθώς έπρεπε να οπλίσει ξανά για να επιφέρει αυτά τα χτυπήματα στα δύο θύματα. Φαίνεται πως δεν το σκέφτηκε καθόλου. Ήταν αποφασισμένος να εκτελέσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ