Κέρκυρα: Βρέθηκαν σημειώματα στο σπίτι του δράστη – Νέες πληροφορίες για το άγριο φονικό

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της διπλής δολοφονίας στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το star, στο σπίτι του 67χρονου δράστη και αυτόχειρα φέρονται να εντοπίστηκαν σημειώματα με τα οποία απολογείτο προς την οικογένειά του, αλλά και ένας πλήρης φάκελος προς τον εισαγγελέα. Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι πιθανόν είχε σχεδιάσει την πράξη του, εκτιμούν οι αρχές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Ο λόγος που φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του δράστη, είναι ότι χρωστούσε ενοίκια στη σπιτονοικοκυρά του και εκείνη είχε σκοπό να του κάνει έξωση. Το δεύτερο θύμα, φαίνεται πως σκοτώθηκε κατά λάθος, όταν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 11:30 το πρωί, όταν στη διώροφη οικία ξέσπασε καβγάς ανάμεσα στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που ήταν καθηγήτρια Γαλλικών, και τον νοικάρη της που ήταν πατέρας αστυνομικού. Η γυναίκα είχε βγει στην αυλή για να κάνει κάτι δουλειές με τη βοήθεια ενός εργάτη. Μόλις την είδε ο 67χρονος βγήκε από το σπίτι και άρχισε να της φωνάζει και να τη βρίζει.

«Είχαμε ραντεβού 12.30 να πάμε για μπάνιο, μόλις τελείωνε τις δουλειές της από εδώ. Την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε» είπε φίλη του θύματος. Μόλις άκουσε τη φασαρία ο γείτονας από τον δεύτερο όροφο, κατέβηκε κάτω στην αυλή για να δει τι συμβαίνει και μπήκε στη μέση για να βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που δέχτηκε τα σκάγια από την κοντόκαννη καραμπίνα του 67χρονου, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή. Ο άνδρας έπεσε νεκρός, ενώ λίγα λεπτά αργότερα έπεσε αιμόφυρτη και η άτυχη γυναίκα. Μόλις ο δράστης συνειδητοποίησε τι έκανε κλειδώθηκε στο ισόγειο διαμέρισμά του, έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο 63χρονος σκοτώθηκε ακαριαία από τους πυροβολισμούς, ενώ η Ελληνίδα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Τους πυροβόλησε εξ επαφής

Σχεδόν εξ επαφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, φέρεται πως δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς τα δύο θύματα. “Όλα τα τραύματα που αφορούν και στα τρία άτομα είναι εξ’ επαφής. Τα θύματα της ανθρωποκτονίας φέρουν τραύματα στην κεφαλή, το δε τρίτο εμπλεκόμενο άτομο φέρει εξ επαφής τραύμα στο θώρακο” είπε. “Υπάρχει τουλάχιστον ένας πυροβολισμός τουλάχιστον σε κάθε ένα από τα δύο θύματα και πιθανόν ένα από τα δύο θύματα να έχει και δεύτερο. Ερευνάται ο πρώτος να ήταν ο άντρας. Βρέθηκαν σε απόσταση 15 μέτρων μεταξύ τους”, πρόσθεσε ο ιατροδικαστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ