Ανατροπή με το φονικό στην Κέρκυρα: Δεν ήταν ζευγάρι τα θύματα – Τι “όπλισε” το χέρι του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το φονικό που έγινε σήμερα στην περιοχή Δασιά της Κέρκυρας και έχει “παγώσει” την τοπική κοινωνία. Ένας 67χρονος Κερκυραίος πυροβόλησε και σκότωσε μία 60χρονη καθηγήτρια και έναν 63χρονο άνδρα, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα θύματα ήταν ζευγάρι, φαίνεται να ξεκαθαρίζει όμως πλέον, ότι δεν είχαν σχέση μεταξύ τους.

Ο δράστης φέρεται να νοίκιαζε διαμέρισμα στο διώροφο σπίτι της γυναίκας και έπειτα από έντονο διαπληκτισμό που είχαν περίπου στις 11 το πρωί της Κυριακής, άρπαξε μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και πήγε στην πίσω αυλή της καθηγήτριας, όπου άρχισε να πυροβολεί. Από τα πυρά έπεσε νεκρή η 60χρονη, όπως και ο δεύτερος άνδρας, ο οποίος ζούσε στο διπλανό σπίτι και παλαιότερα διέμενε στη Γαλλία. Στη συνέχεια, ο δράστης ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και όταν οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα τον βρήκαν νεκρό, καθώς είχε αυτοπυροβοληθεί με την ίδια καραμπίνα.

Πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι ως πιθανή αιτία του διαπληκτισμού του δράστη με την γυναίκα, φαίνεται πως ήταν ότι η Κερκυραία ιδιοκτήτρια του έκανε έξωση, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το πώς εμπλέκεται το δεύτερο θύμα.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή, προκειμένου να κάνουν τις απαιτούμενες έρευνες, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο ιατροδικαστής του νησιού. Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, τους πυροβολισμούς αντιλήφθηκε κάτοικος της περιοχής, που έκοβε χόρτα και ενημέρωσε τις αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο φέρεται να έχουν εντοπιστεί τέσσερις κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, corfutvnews.gr, kerkyrasimera.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ