Πετρέλαιο με δόσεις στην Πάτρα

Πετρέλαιο με δόσεις στην Πάτρα

Δίνουν τα «ρέστα» τους οι ιδιοκτήτες πρατηρίων βενζίνης της Πάτρας προκειμένου να προσελκύσουν αγοραστές πετρελαίου θέρμανσης, καθώς η… αφραγκία του κόσμου διατηρεί τις παραγγελίες σε χαμηλά επίπεδα. Βέβαια όπως επισημαίνουν παράγοντες της αγοράς η κίνηση είναι καλύτερη από πέρυσι ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζει ούτε κατά διάνοια τις πωλήσεις των προηγούμενων ετών.

Έτσι οι βενζινοπώλες κάνουν κάθε είδους διευκολύνσεις προς τους πελάτες τους με στόχο να κάνουν παραγγελίες και να μην προσφύγουν σε άλλους τρόπους θέρμανσης. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι που πωλούν το πετρέλαιο θέρμανσης με δόσεις και μάλιστα άτοκες. Ο αριθμός των δόσεων φθάνουν ακόμα και τις έξι έτσι κάποιος που θ’ αγοράσει σήμερα πετρέλαιο μπορεί να το αποπληρώσει από… καλοκαίρι.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δεκάδες πρατήρια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής δεν έχουν προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες πετρελαίου θέρμανσης καθώς υποχρεώνονται να τα προπληρώνουν χωρίς να ξέρουν εάν τελικά θα τα πουλήσουν. Κινούνται δηλαδή σταδιακά και αν οι παλαιοί τους πελάτες κάνουν κάποια παραγγελία.

Όσον αφορά στην τιμή, αυτή την εβδομάδα στο νομό Αχαΐας κυμαίνεται από 1,24 έως και 1,34 ευρώ το λίτρο, οπότε απαραίτητη είναι μια προσεκτική έρευνα αγορά πριν καταλήξετε.

 

Πηγή: thebest.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ