Κωνσταντίνα: «Είχα επικοινωνήσει με τον Βασίλη Καρρά έναν μήνα πριν πεθάνει» – Τι ανάφερε για την Βίσση και τις αισθητικές επεμβάσεις

Η Κύπρια τραγουδίστρια Κωνσταντίνα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», στην οποία αναφέρθηκε στον αείμνηστο Βασίλη Καρρά, την καριέρα της, τους θαυμαστές της, την υποτιθέμενη κόντρα της με την ομότεχνή της Άννα Βίσση, τις αισθητικές επεμβάσεις και την εισβολή στων Τούρκων στην Κύπρο.

Κωνσταντίνα: Εννοείται ότι υπήρχαν προβλήματα με την Άννα Βίσση τότε

Αναφερόμενη στον Βασίλη Καρρά αποκάλυψε πως είχε επικοινωνήσει μαζί του έναν μήνα πριν φύγει από τη ζωή. Μάλιστα, όπως ανέφερε της είχε πει πως τα πηγαίνει καλά με τα θέματα της υγείας του.

Όταν, ωστόσο, εκείνη τον κάλεσε ξανά, λίγες ημέρες αργότερα, δεν απάντησε ο τραγουδιστής, γεγονός που θορύβησε την ίδια.

Κωνσταντίνα: Η αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση που έκανε και ο λόγος που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά

«Όταν χάνεις έναν φίλο είναι πολύ οδυνηρό. Έναν μήνα πριν, είχαμε μιλήσει και μου είπε “πάω καλά”, αλλά στο τελευταίο τηλεφώνημα, που ήταν λίγες μέρες πριν (πεθάνει), δεν είχε απαντήσει ο ίδιος. Που εκεί είπα, “τα πράγματα εντάξει είναι λίγο δύσκολα”» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η Κωνσταντίνα είπε στη συνέχεια: «Στερήθηκα στιγμές με την κόρη μου στην αρχή της καριέρας μου. Πολλοί θαυμαστές μου πίστευαν ότι είχαμε δεσμό, μου έστελναν χαρτιά με την περιουσία τους, συμβόλαια σπιτιών. Δεν έχω κόντρα με την Άννα Βίσση. Είμαι υπέρ των αισθητικών επεμβάσεων, έχω κάνει και εγώ. Στους άνδρες δεν αρέσουν τα φουσκωμένα χείλη».

Κωνσταντίνα: “Λύγισε” στον αέρα – “Ο πόλεμος μου ξυπνάει μνήμες, ξέρω τον ήχο του βομβαρδισμού”

Κλείνοντας, η Κωνσταντίνα είπε: «Στην εισβολή ήμουν σε ένα χωριό πολύ κοντά στη Famagusta, όπου μπήκαν οι Τούρκοι και γλιτώσαμε από σφαίρες… Πήγα το 2004 να δω το πατρικό μου. Να βλέπεις όλα αυτά τα σπίτια να κατοικούνται από άλλους είναι οδυνηρό. Ο πατέρας μου είναι αγνοούμενος, με τη μητέρα μου είχαμε την ελπίδα ότι θα επιστρέψει. Αλλά πλέον που έχουν περάσει 50 χρόνια, οι ελπίδες αυτές χάθηκαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ