Λιμάνι Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάσωση 71χρονης τουρίστριας – Έπεσε στη θάλασσα για να πιάσει τη βαλίτσα της

Ένα ατύχημα συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στη θάλασσα λίγο πριν τον απόπλου του πλοίου της για την Πάρο.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το Mega, διακρίνονται δύο άνδρες του λιμενικού που έχουν βουτήξει για να τη βοηθήσουν.

«Άκουσα μια φωνή να φωνάζει άνθρωπος στη θάλασσα – άνθρωπός στη θάλασσα. Φεύγω από το σημείο που είμαι και βλέπω την γυναίκα μέσα στην θάλασσα μαζί με τις βαλίτσες. Αμέσως βούτηξα στη θάλασσα κολύμπησα στο σημείο που βρισκόταν εκείνη. Ακούω να μου λέει τα χέρια μου – τα χέρια μου, τραβάω τις βαλίτσες την πιάνω από την μέση για να μην φύγει και τις βάζω τα χέρια στο σωσίβιο», είπε ο ανθυπασπιστής Λιμενικού Σώματος Ιωάννης Κεβρεκίδης.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 17:00 χθες Τετάρτη (24/04), όταν έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά, πούλμαν με τουρίστες από την Γαλλία που ταξιδεύουν στην Πάρο. Η τουρίστρια γλίστρησε στην προσπάθεια της να πιάσει την βαλίτσα της και πέφτει στη θάλασσα.

Εκεί οι άνδρες του Λιμενικού, που βρίσκονται σε κάθε απόπλου, κατάφεραν με τα γρήγορα αντανακλαστικά τους να την σώσουν και να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 70χρονη Γαλλίδα τουρίστρια είναι καλά στην υγεία της και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα. Επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό την Πάρο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ