10 τρόποι να χάσεις κιλά στις διακοπές

10 τρόποι να χάσεις κιλά στις διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές προσφέρονται για να βελτιώσετε την εμφάνιση του σώματός σας και, γιατί όχι, να απαλλαγείτε από μερικά περιττά κιλά. Η βρετανίδα γυμνάστρια Πέτα Μπι, συνεργάτης της εφημερίδας «Τάιμς» του Λονδίνου, έχει μερικές συμβουλές για όσους θέλουν να κάψουν περισσότερες θερμίδες στις διακοπές τους.

1. Να παίζετε μπιτς βόλεϊ. Ένα παιχνίδι διαρκείας 75 λεπτών (με άφθονα άλματα, πλάγιες αποκρούσεις και «βουτιές» για να κτυπηθεί η μπάλα) αρκεί για να κάψετε έως 420 θερμίδες.

2. Περπατήστε στο νερό. Ουσιαστικά είναι η νέα «τρέλα» στις παραλίες της Καλιφόρνια, όπου οι λουόμενοι σπεύδουν να περπατούν όση περισσότερη ώρα μπορούν, με το νερό να φτάνει μέχρι στην μέση τους. Αν καταφέρετε να περπατήσετε επί μισή ώρα, θα έχετε κάψει 240 θερμίδες.

3. Παίξτε φρίσμπι. Σε μία ώρα μπορεί να κάψετε έως 230 θερμίδες, αναλόγως με το πόσο ακριβείς είναι οι ρίψεις του συμπαίκτη σας. Όσο περισσότερο σας αναγκάζει να τρέχετε γύρω-γύρω για να πιάσετε το φρίσμπι, τόσο περισσότερο λίπος θα κάψετε.

4. Νοικιάστε ένα ποδήλατο θαλάσσης. Καθώς θα κάνετε πεντάλ για να απολαύσετε τις χάρες της ακτής, θα καίτε έως 280 θερμίδες την ώρα – όσες περίπου θα καίγατε στο γυμναστήριο, ασκούμενοι στο στατικό ποδήλατο.

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ