Βύρωνας: Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν το δημαρχείο πριν την ομιλία του Θεοδωρικάκου – Πυρά της ΝΔ στον δήμαρχο

Σε κατάληψη του Δημαρχείου Βύρωνα προχώρησε μία ομάδα αντιεξουσιαστών προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί εκδήλωση τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία ήταν προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου.

Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα των αντιεξουσιαστών κάνει λόγο για απόπειρα εξόντωσης του απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς απορρίφθηκε το αίτημά του για αποφυλάκιση. Οι αντιεξουσιαστές καλούν τον δήμαρχο Βύρωνα και τους εργαζόμενους του Δήμου, να πάρουν θέση απέναντι στον Τάκη Θεοδωρικάκο, ώστε να μην πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη εκδήλωση.

 

“Πυρά” ΝΔ στον δήμαρχο Βύρωνα

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο. Ο δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ντροπή»

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ