Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Φλαμπουράρη τήρησε η Βουλή, με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.
- Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε τη θλίψη για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
- Τόνισε ότι όσοι συνυπήρξαν μαζί του θα θυμούνται την πραότητα και την ευγένειά του, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και το κόμμα του.
Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Αλέκου Φλαμπουράρη τήρησε η Βουλή, με την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης.
«Να δηλώσω τη θλίψη μας για την απώλεια του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Φλαμπουράρη. Όσοι συνυπήρξαμε μαζί του στα έδρανα, θα θυμόμαστε την πραότητα του χαρακτήρα του και την ευγένειά του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας και στην οικογένεια του και στο κόμμα του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Γεωργαντάς.
