ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Στην Νέα Δημοκρατία δεν χωράνε φασιστοειδή

ΒΙΝΤΕΟ-Μπακογιάννη: Στην Νέα Δημοκρατία δεν χωράνε φασιστοειδή

Ως ατυχέστατη χαρακτήρισε την περίπτωση Μπαλτάκου η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Η υπόθεση Μπαλτάκου θόλωνε, για να μην πω σκιάζε τη ΝΔ. Η ΝΔ δεν ήταν ποτέ και δεν είναι κόμμα που είχε συνομιλίες με την άκρα δεξιά και τη Χρυσή Αυγή. Το 1974 έκανε το διαχωρισμό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η ΝΔ δε χωράει φασιστοειδή», τόνισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ αναμένει από την Γερμανίδα Καγκελάριο να αναγγείλει συγκεκριμένα προγράμματα χρηματοδότησης επιχειρήσεων καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, «μας το χρωστάει».

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι δε θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αν δεν χρηματοδοτηθούν οι μικρές επιχειρήσεις ενώ εξήρε τη δουλειά του Γιάννη Στουρνάρα για να βγούμε στις αγορές, τονίζοντας ωστόσο ότι η χώρα μας πρέπει να αποκτήσει νέο φορολογικό, αντικειμενικό και πραγματικό και να πατάξει πλήρως τη φοροδιαφυγή.

Ακόμη, διέψευσε τα σενάρια υποψηφιότητας της για τις ευρωεκλογές και συμφώνησε με την κριτική της Μαριέττας Γιαννάκου για τη σταυροδοσία, λέγοντας ότι και εκείνη είναι επιφυλακτική για τον σταυρό.

Ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι τη στεναχωρεί πολύ η στάση του σημειώνοντας, «δεν μπορεί ένας άνθρωπος στην ηλικία του κ. Τσίπρα να επιχειρηματολογεί με τακτικές της δεκαετίας του 60».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι διαφωνεί ριζικά με την πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για δημοψήφισμα αναφορικά με το τέμενος, υπενθυμίζοντας ότι η ίδια είχε προτείνει το συγκεκριμένο στρατόπεδο στον Ελαιώνα, που θα εξυπηρετήσει τόσο τους μουσουλμάνους κατοίκους της Αθήνας όσο και τους τουρίστες.

 

Δείτε τα βίντεο του ΣΚΑΙ

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ