Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Τα ψηφοδέλτιά μας είναι έτοιμα – ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ θα συγκυβερνήσουν

Βελόπουλος

Ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “είμαστε σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Αν το δούμε λογικά ο Πρωθυπουργός έχει να επιλέξει δύο πράγματα ή την πολιτική του επιβίωση ή τον πολιτικό του θάνατο, διότι δυστυχώς τρία χρόνια δεν έκαναν τίποτα για να δημιουργήσουν αναχώματα για την ακρίβεια”.

“Ο ψηφοφόρος ψηφίζει με βάση την τσέπη του. Άρα όσο περνάει ο καιρός, ο πόλεμος κρατάει και συνέπεια είναι η ακρίβεια. Όσο περισσότερο κάθεται ο Πρωθυπουργός θα αντιμετωπίσει μεγαλύτερο αρνητικό κλίμα από τους πολίτες. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει, πάντως ακούγεται ότι 2 Οκτωβρίου ή την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εκλογές. Αυτό ακούγεται” πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

“Είμαστε έτοιμοι εδώ και λίγους μήνες, έχουμε έτοιμα και τα ψηφοδέλτια” αποκάλυψε ο κ. Βελόπουλος.

“Πρέπει να μειωθούν οι τιμές στα καύσιμα. Αυτά είναι αθλιότητες πολιτικές. Πώς θα συγκυβερνήσω εγώ με αυτούς τους ανθρώπους; Εγώ θέλω να κυβερνήσω αν ο ελληνικός λαός μου δώσει τη δυνατότητα. Δεν υπάρχουν συνεργασίες, θα είμαστε αντιπολίτευση, αξιωματική γιατί οι άλλοι τρεις θα συγκυβερνήσουν έτσι κι αλλιώς μόνοι τους. Φαίνεται ότι οι τρεις τους θα συγκυβερνήσουν” σημείωσε για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2022/05/23-05-2022_Kyriakos_Belopoylos-Xatzhnikolaoy_id65405.mp3?_=1
Exit mobile version