Φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό: Όλες οι πληροφορίες για αλλαγές σε υπουργεία και καραμπόλες

Σε… ρυθμούς ανασχηματισμού κινείται η πολιτική συζήτηση, καθώς έχουν “φουντώσει” τα σενάρια για αλλαγές στο υπουργικό συμβούλιο, ενώ οργιάζουν οι φήμες για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. 

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στα σενάρια για τον ανασχηματισμό και τον χρονικό ορίζοντα.

“Αν ο ανασχηματισμός γίνει τώρα, λένε οι γνωρίζοντες, μπορεί να σημαίνει εκλογές το φθινόπωρο. Να είναι δηλαδή εκλογικός ανασχηματισμός. Αν γίνει, λένε, τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου πριν από την ΔΕΘ, τότε πάμε για την άνοιξη” περιέγραψε.

Η Κάτια Μακρή σημείωσε ότι αν γίνει τώρα ο ανασχηματισμός, η σύνθεσή του θα δείξει πόσο εκλογικός θα είναι. “Για παράδειγμα ο κ. Πιερρακάκης, που υπάρχει πληροφορία εδώ και καιρό ότι θα είναι ο εκπρόσωπος της ΝΔ στον δρόμο για τις κάλπες και δεν θα κατέβει σε εκλογική περιφέρεια αλλά στο επικρατείας του κόμματος για αυτόν τον λόγο. Αυτό το σενάριο να είναι πρώτος στο επικρατείας “παίζει” πάρα πολύ και βάσιμα”.

Πιερρακάκης

“Άδωνις Γεωργιάδης. Ακούω ότι φεύγει από το υπουργείο Ανάπτυξης. Και ακούω το υπουργείο Πολιτισμού. Σημειώστε το αυτό. “Παίζει” το Πολιτισμού και για αυτό τον βλέπουμε πολύ δραστήριο στα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο κτλ. Βέβαια υπάρχει και μια μικρή δεύτερη πιθανότητα να πάει στη θέση του Βορίδη στο υπουργείο Εσωτερικών και να μετατεθεί ο Βορίδης. “Παίζουν” αυτά τα δύο σενάρια. Φαίνεται ότι μάλλον επιθυμεί και ο ίδιος πλέον να φύγει από το Ανάπτυξης. Είναι βαρύ το κλίμα με τις αυξήσεις” αποκάλυψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Άδωνις Γεωργιάδης

Η Κάτια Μακρή συμπλήρωσε ότι γνωρίζει κι άλλον που θέλει να αφήσει το πόστο του. “Ο Χρήστος Στυλιανίδης. Μου λένε ότι δεν θα το έβλεπε άσχημα να φύγει από αυτό το υπουργείο. Από Αττική Οδό είδε πώς είναι και σου λέει δεν πάμε κάπου αλλού; Το πιθανότερο είναι να μην μείνει στην κυβέρνηση. Αυτά λένε οι πληροφορίες, θα δούμε τι από όλα αυτά θα γίνει και τι όχι” υπογράμμισε.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ