Γιώργος Παπαγιάννης – Σοφία Ακριτίδου: Στο peak του έρωτά τους

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Γιώργος Παπαγιάννης και η καλλονή σύντροφός του, Σοφία Ακριτίδου, μετρούν δύο χρόνια σχέσης και ονειρεύονται το κοινό μέλλον τους χωρίς να βάζουν όρια στην ευτυχία τους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται να πηγαίνει η σχέση του διεθνούς καλαθοσφαιριστή Γιώργου Παπαγιάννη με την πολιτικό μηχανικό Σοφία Ακριτίδου. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, συγκατοικούν ήδη στα νότια προάστια. Ο «Big Papa», όπως τον αποκαλούσαν κατά τη θητεία του στο NBA, αυτό το διάστημα, εξαιτίας ενός τραυματισμού, χαλαρώνει στο πλευρό της καλλονής αγαπημένης του.

Ο φωτογραφικός φακός της Realife απαθανάτισε το ζευγάρι σε ένα ρομαντικό δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο στο Κολωνάκι. Και οι δύο είναι λάτρεις της γκουρμέ κουζίνας και τους αρέσει να δοκιμάζουν ιδιαίτερες γεύσεις.

Γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και μετρούν ήδη δύο χρόνια σχέσης. Δέθηκαν περισσότερο κατά την περίοδο της καραντίνας και όσοι τους γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για μια σχέση με σοβαρές προοπτικές. Ο ένας έχει γνωρίσει την οικογένεια του άλλου και τα πρώτα βήματα προς την επισημοποίηση έχουν γίνει.

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα έκλεισαν σουίτα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου και απόλαυσαν, εκτός από το τοπίο, τον ήλιο και τη θάλασσα την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη κουζίνα. Εκτός από τις ξεχωριστές γεύσεις, λατρεύουν τα ταξίδια. Μάλιστα, ένας από τους αγαπημένους τους προορισμούς είναι το Λονδίνο, όπου και συνέχισε τις σπουδές της η Σοφία Ακριτίδου μετά την αποφοίτησή της από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Όσο για τον Γιώργο Παπαγιάννη, που βλέπει τον κόσμο από τα 2,18 μ., είναι κοσμογυρισμένος. Το 2013 μετακόμισε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ για να συνεχίσει τις λυκειακές του σπουδές και παράλληλα αγωνίστηκε με την ομάδα του λυκείου του, το Westtown School στο West Chester της Πενσιλβάνια. Το 2016 ο Γιώργος Παπαγιάννης επιλέχθηκε στο Νο 13 του ντραφτ στο NBA από τους Σακραμέντο Κινγκς γράφοντας με αυτό τον τρόπο ιστορία, αφού έγινε το υψηλότερο peak στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ένα ρεκόρ που μέχρι πρότινος κρατούσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι Σακραμέντο Κινγκς θέλησαν ο Έλληνας σέντερ να αγωνιστεί κατευθείαν στο ΝΒΑ, πληρώνοντας τον Παναθηναϊκό για να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, ο ίδιος αγωνίστηκε σε αρκετά παιχνίδια του ΝΒΑ, ωστόσο το 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει ισχύ για έναν ακόμη χρόνο.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ