Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου ετοιμάζουν… βαλίτσες – Καλοκαίρι στην Αντίπαρο περιμένοντας τον πελαργό

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η εγκυμονούσα σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, επιθυμούν να περάσουν τους επόμενους μήνες στο κυκλαδίτικο νησί, όπου ο σεφ διατηρεί το δικό του εστιατόριο.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Καταφύγιο στην Αντίπαρο σχεδιάζουν να αναζητήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η σύντροφός του, Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι… τρεις τους φέρονται να ετοιμάζουν βαλίτσες για το κυκλαδίτικο νησί, όπου ο «θείος Λεωνίδας» διατηρεί τα τελευταία χρόνια το δικό του εστιατόριο.

Ο κριτής του «MasterChef» με το αστείρευτο χιούμορ ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας και, όπως αναφέρουν πρόσωπα από το περιβάλλον του, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Με την όμορφη ηθοποιό είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια και όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει το άλλο μισό του στον άλλον. Η εγκυμοσύνη ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία η σχέση τους είχε σταθεροποιηθεί και ήταν και οι δύο πλέον σίγουροι για τα συναισθήματά τους. Συνεπείς στο δόγμα τους να μην απασχολούν τα ΜΜΕ με την προσωπική τους ζωή, κατάφεραν να κρατήσουν τα χαρμόσυνα νέα μακριά από τη δημοσιότητα.

Η είδηση διέρρευσε λίγες ημέρες μετά το τέλος των παραστάσεων του έργου «Οι άθικτοι», όπου πρωταγωνιστούσε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η συνταγή της ευτυχίας

Με αφορμή το υπέροχο εστιατόριο που έχει δημιουργήσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην Αντίπαρο, το ζευγάρι επέλεξε το συγκεκριμένο νησί ως τον απόλυτο προορισμό ηρεμίας και χαλάρωσης για την τρυφερή αυτή περίοδο της εγκυμοσύνης. Οι δυο τους επιθυμούν να αποσυρθούν από τα φώτα της δημοσιότητας και να περάσουν ένα ειδυλλιακό κυκλαδίτικο καλοκαίρι μέχρι να γεννηθεί το αγοράκι τους. Για τον λόγο αυτό, τόσο ο Λεωνίδας όσο και η Χρύσα, προσπαθούν αυτή την περίοδο να διευθετήσουν εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, ώστε να καταφέρουν να κάνουν την επιθυμία τους πραγματικότητα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά αντίστροφα μέχρι τον Σεπτέμβριο, οπότε και αναμένεται να γεννηθεί το πρώτο παιδί τους.

Από την αρχή της σχέσης τους, ο καταξιωμένος σεφ, που το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από το «MasterChef», και η ταλαντούχα ηθοποιός δεν θέλησαν να προβάλουν τη σχέση και την προσωπική τους ζωή.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κατάφερε πριν από δύο καλοκαίρια να πραγματοποιήσει ένα από τα μεγάλα του όνειρα, να αποκτήσει δηλαδή το δικό του εστιατόριο σε νησί.
Δημιούργησε με μεράκι και πολλή αγάπη το «Samano» κοντά στο λιμάνι της Αντιπάρου και φροντίζει πλέον να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού εκεί. Πέρυσι το καλοκαίρι είχε στο πλευρό του και τη γυναίκα της ζωής του, η οποία, μετά το τέλος των θεατρικών και τηλεοπτικών υποχρεώσεών της, απόλαυσε την αγκαλιά του συντρόφου της με φόντο το απέραντο γαλάζιο. Κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος, έχοντας αυτή τη φορά προστεθεί στη συνταγή της ευτυχίας και ο καρπός του έρωτά τους.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ