Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Τράβις Μπάρκερ: Γάμος υπερπαραγωγή στην Ιταλία – Οι πρώτες φωτογραφίες

Θρησκευτικός γάμος στην Ιταλία για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τον Τράβις Μπάρκερ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε (για τρίτη φορά) στο Πορτοφίνο σε μια παραμυθένια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο επιβλητικό Castello Brown.

Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν και τα παιδιά τους, ο Mason, η Penelope και ο Reign της Κόρτνεϊ και τα έφηβα παιδιά του Τράβις Μπάρκερ, Landon και Alabama.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Το μυστήριο έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο κάποια στιγμιότυπα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τα social media των λαμπερών καλεσμένων. Η 43χρονη Κόρτνεϊ φόρεσε το μίνι νυφικό της με την τεράστια ουρά με την υπογραφή του οίκου D&G, ενώ ο γαμπρός με ένα μαύρο κοστούμι φαίνεται σε φωτογραφίες να κάθεται γονατιστός σε μια καρέκλα.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana επιμελήθηκε τα ρούχα των Καρντάσιαν αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ με αντάλλαγμα την δημοσιότητα που θα τους προσφέρει η οικογένεια.

Η Κόρτνεϊ και ο ντράμερ των Blink-182, Τράβις Μπάρκερ, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ μένουν στο superyacht Regina D’Italia μήκους 213 ποδιών, το οποίο είναι αγκυροβολημένο κοντά στο κάστρο.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ