Λούκας Γιώρκας: Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Βασιλική Σαλαμπάση

Ο γνωστός τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας έχει βρει το «λιμάνι» του στο πλευρό της δικηγόρου συντρόφου του Βασιλικής Σαλαμπάση και το ζευγάρι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Tην πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους βιώνουν ο τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας και η δικηγόρος Βασιλική Σαλαμπάση και είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Το Πάσχα, το ζευγάρι βρέθηκε στη γενέτειρα της δικηγόρου, στο Διδυμότειχο, όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realife, ο τραγουδιστής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Οι δυο τους, που κρατούν τη ζωή τους μακριά από τους προβολείς, είναι μαζί περίπου δύο χρόνια. Η 27χρονη σύντροφος του γνωστού τραγουδιστή εργάζεται στη Θεσσαλονίκη και ο Λ. Γιώρκας, που τον χειμώνα ταξίδευε, μεταξύ άλλων, στην Κύπρο για εμφανίσεις, βρίσκει πάντα την ευκαιρία να περνά πολύ χρόνο με τη συντροφό του. Η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που καλύπτει κάθε χιλιομετρική απόσταση.

Είναι ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι, που επενδύει στην ουσία της σχέσης του, ωστόσο, από την αρχή φάνηκε πως και οι δύο ήταν σίγουροι για τα αισθήματά τους. «Στην προσωπική μου ζωή αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ όμορφα. Όταν έρθει η στιγμή, θα μιλήσω εκτενέστερα. Δεν κρύβομαι, απλώς θέλω να προστατεύσω τη δική μου ζωή, αλλά κυρίως τη ζωή του άλλου ανθρώπου, που μπορεί να βρίσκεται σε άλλο χώρο και να θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο καθένας από εμάς έχει την οικογένειά του και δεν είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με την έκθεση στη δημοσιότητα», είχε δηλώσει στην «R» πριν από λίγους μήνες.

Γαμήλια… πρόβα

Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύντροφός του είχαν κάνει κάποιες εμφανίσεις, «προειδοποιώντας» για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία -το περασμένο φθινόπωρο- είχε φόντο τη ρομαντική Φλωρεντία, όπου βρέθηκαν για να παραστούν στον γάμο καλών τους φίλων, και η δεύτερη ήταν στο θέατρο «Αλσος», λίγες ημέρες αργότερα, όπου φωτογραφήθηκαν απαλλαγμένοι από κάθε συστολή απέναντι στους φωτογραφικούς φακούς. Δεν υπάρχουν πληροφορίες αν οι δυο τους έχουν ήδη αρχίσει να προγραμματίζουν τις διαδικασίες του γάμου τους, καθώς η ρήση «τα εν οίκω μη εν δήμω» αντιπροσωπεύει την κοινή τους φιλοσοφία.

Οι δυο τους έχουν πολλά κοινά, όπως η βαθιά τους πίστη στον Θεό, αλλά και η επιθυμία για δημιουργία οικογένειας. «Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια, αλλά είμαι άνθρωπος που δίνει χώρο στον χρόνο, ο οποίος μας δοκιμάζει όλους πολλές φορές και το πλήρωμά του έρχεται για οτιδήποτε θέλουμε στη ζωή μας. Το θέλω πολύ, το διεκδικώ και το εύχομαι να γίνει σύντομα», έχει δηλώσει ο τραγουδιστής, ο οποίος, εκτός από τα προσωπικά του, διανύει μια περίοδο με επιτυχίες στην καριέρα του, με το τραγούδι του «Για την Ελλάδα» να είναι από τις πρώτες επιλογές των ραδιοφωνικών παραγωγών, ενώ σχεδιάζει παράλληλα τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ