Τζώρτζια Κεφαλά: Η απάντηση στον Θάνο Τζήμερο για το ντύσιμό της στην ορκωμοσία

Η Τζώρτζια Κεφαλά απάντησε μέσω Facebook μετά τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου για τις ενδυματολογικές της επιλογές κατά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, που πραγματοποιήθηκε χθες (3/7). Η νέα βουλευτής δέχθηκε κριτική και στα social media για το ντύσιμό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και πλέον εκλεγμένη βουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η ίδια να περιπλανιέται στο εσωτερικό της Βουλής.

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω από την Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους. Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο της Τζώρτζιας Κεφαλά

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια. Ο Θάνος Τζήμερος χρησιμοποιώντας την φωτογραφία προχώρησε σε αρκετά tweets αναφορικά με το πώς πρέπει να ντύνεται ένας βουλευτής μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δείτε τις αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ