Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
- Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Δημήτριος Χούπης, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό και τον συνόδευσε στην εξέδρα των επισήμων.
- Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εσωτερικών Κ. Γκιουλέκα, προτού λάβει τη θέση του για να παρακολουθήσει την παρέλαση.
Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, έφτασε πριν από λίγη ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Δημήτριος Χούπης, υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό και τον συνόδευσε στην εξέδρα των επισήμων.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτησε, μεταξύ άλλων, τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κ. Γκιουλέκα, με τον οποίο, μάλιστα, είχε σύντομο διάλογο κατά τον οποίο τον ευχαρίστησε για τη χθεσινή επάξια-όπως τόνισε- εκπροσώπησή του.
Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός πήρε τη θέση του στη εξέδρα των επισήμων, για να παρακολουθήσει τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.
