Θεσσαλονίκη: Η άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση – Δείτε βίντεο

Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτριος Χούπης, συνοδεύοντάς τον στην εξέδρα των επισήμων. Εκεί, ο πρωθυπουργός χαιρέτησε τον υφυπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Γκιουλέκα και πήρε τη θέση του για την έναρξη της παρέλασης.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ «28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940»

Πηγή: Intime

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
  • Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Δημήτριος Χούπης, υποδέχθηκε τον πρωθυπουργό και τον συνόδευσε στην εξέδρα των επισήμων.
  • Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε και ευχαρίστησε τον υφυπουργό Εσωτερικών Κ. Γκιουλέκα, προτού λάβει τη θέση του για να παρακολουθήσει την παρέλαση.

Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιείται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, έφτασε  πριν από λίγη ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Δημήτριος Χούπης, υποδέχθηκε τον Πρωθυπουργό και τον συνόδευσε στην εξέδρα των επισήμων.

Ο Κυριάκος  Μητσοτάκης χαιρέτησε, μεταξύ άλλων, τον υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κ. Γκιουλέκα, με τον οποίο, μάλιστα, είχε σύντομο διάλογο κατά τον οποίο τον ευχαρίστησε για τη χθεσινή επάξια-όπως τόνισε- εκπροσώπησή του.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός πήρε τη θέση του στη εξέδρα των επισήμων, για να παρακολουθήσει τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση.