Στέφανος Κασσελάκης: Τι συνέβη με την αναγγελία για την αγορά του υπερπολυτελούς σπιτιού του στο Κολωνάκι

Το σπίτι που αγόρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να ζήσει στην Αθήνα με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, βρίσκεται στο Κολωνάκι, επί της οδού Λεβέντη.

Το φινετσάτο σπίτι είναι διώροφο, έχει έκταση 246 τετραγωνικά μέτρα και κοστίζει 1.700.000 ευρώ. Δηλαδή έχει 6,910 ευρώ το τετραγωνικό ενώ ο ετήσιος ΕΝΦΙΑ υπολογίζεται γύρω στα 4.000 ευρώ.

Το σπίτι αγοράστηκε μέσω του ελληνικού παραρτήματος του οίκου Sotheby’s,  και μάλιστα ανακοινώθηκε επίσημα μέσω social media.

«Στους νέους ιδιοκτήτες Στέφανο Κασσελάκη και Tyler McBeth ευχόμαστε να είναι καλορίζικο!», ανέφερε η ανάρτηση.

Έπειτα από αυτή την επίσημη ανακοίνωση, όμως ξεκίνησε ένα αδιανόητο παρασκήνιο. Ο οίκος το ανακοίνωσε επίσημα, αλλά στη συνέχεια έσπευσε να “αποσύρει” τα ονόματα των αγοραστών. Αυτή είναι η νέα ανακοίνωση απ’ όπου λείπoυν το όνομα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του συζύγου του, Τάιλερ.

Ενδιαφέρον είναι πως ο μεσίτης των Sotheby’s που πούλησε στον Κασσελάκη το σπίτι, επίσης ήταν στην Αμερική, αφού εκεί πήρε το MBA του και πλέον εξειδικεύεται στην αγορά των υπερπολυτελών ακινήτων.

Το σπίτι είναι από τα λίγα τόσο προνομιούχα, λένε ειδικοί της αγοράς.

«Κυριαρχεί η μαρμάρινη επένδυση, ενώ χρυσές λεπτομέρειες υπάρχουν σε ολόκληρο το σπίτι. Είναι βαμμένο σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, έχει θέα και άπλετο φυσικό φως. Στον 3ο όροφο και η τραπεζαρία με ένα μεγάλο μαρμάρινο τραπέζι, ιδανικό για μαζώξεις με συγγενείς και φίλους, αλλά και για τα οικογενειακά τραπέζια. Στο βάθος είναι η κουζίνα, όπου στο ντεκόρ κυριαρχούν το μάρμαρο και οι χρυσές λεπτομέρειες. Στον επάνω όροφο της μεζονέτας υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια».

Η ανάρτηση και στην συνέχεια η απόσυρση των ονομάτων κρίνεται από πολλούς ως γκάφα. Και κάπως έτσι τα προβλήματα για τον Στέφανο Κασσελάκη όλο και πληθαίνουν μετά και την πολιτική κόντρα για τις επιχειρήσεις του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ