Παππάς στον Realfm 97,8: Δεν συμφωνούσαμε πάντα με τον Αλέξη Τσίπρα – Η σχέση μας ήταν και παραμένει καλή

«Δεν είμαστε σε φάση μετάβασης της ηγεσίας. Ήταν η ενδεδειγμένη η απόφαση του συνεδρίου, βιώσαμε όλοι ακόμα και ο πρόεδρος και η Όλγα Γεροβασίλη, την αγωνία των μελών μας να μην ξεκινήσουμε τώρα ακόμα έναν μήνα εσωστρέφειας, τη στιγμή που είμαστε 100 ημέρες πριν από μία εθνική κάλπη, η κάλπη που θα εκλέξει τους Έλληνες ευρωβουλευτές» δήλωσε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Έχει την σαφή εμπιστοσύνη του συνεδρίου ο Στέφανος Κασσελάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα αξιοποιήσει όλα τα στελέχη, έχουν πολλά να προσφέρουν. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις δυσκολίες και τις εντάσεις. Να πάμε σε μια κατάσταση οργανωμένης εξωστρέφειας» πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο για την θέση που πήρε δημόσια ο Αλέξης Τσίπρας» επεσήμανε και απάντησε αρνητικά στα όσα γράφτηκαν ότι πήρε θέση στο συνέδριο απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό.

«Πάντα ήταν, είναι και θα είναι καλή η σχέση μας με τον Αλέξη Τσίπρα»

Αναφερόμενος στην ατάκα του Άδωνι Γεωργιάδη “καθάρισε σαν αυγό τον Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Παππάς” είπε «ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ένας έμπειρος και επικοινωνιακός πολιτικός της αντίπαλης παράταξης που καταλαβαίνει ότι βασικό του καθήκον είναι να σπέρνει την διχόνοια και να δημιουργεί έριδες και εικόνες ανηλεούς μάχης μέσα στην αντίπαλη παράταξη. Τίποτα τέτοιο δεν υπάρχει. Υπήρχε η δημόσια κατάθεση απόψεων και πάντα σε όλες τις πλευρές με την αγωνία να πάει καλύτερα το κόμμα μας. Αυτή είναι η αλήθεια, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι μία προσωπικότητα που έχει γράψει ιστορία. Πάντα ήταν, είναι και θα είναι καλή η σχέση μας, αυτό δεν έχει να κάνει με τις πολιτικές διαφωνίες. Είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω ότι δεν συμφωνούσαμε πάντα. Και όταν ήμουν διευθυντής του γραφείου του είχα και μια υπηρεσιακή ευθύνη και βεβαίως όταν ήμουν μέλος του Υπουργικού του Συμβουλίου, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι δόκιμο ένας υπουργός να έχει δημόσια διαφωνία και να παραμένει στο Υπουργικό».

«Όλα τα όργανα έχουν τις θητείες τους»

«Σαφές ότι πήρε την εντολή να μας πάει στις επόμενες εκλογικές μάχες. Όλα τα όργανα έχουν τις θητείες τους. Είπε ξεκάθαρα ότι αν αμφισβητηθεί θα προσφύγει στα μέλη, όπως είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, χθες στον κ. Κουβαρά. Αυτονόητες τοποθετήσεις που δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει προκαλούν τόση συζήτηση. Όλοι μας έχουμε καταστατική θητεία μέχρι το 2026, κεντρική επιτροπή και πρόεδρος. Και φανταστικά να πάμε, όλοι πρέπει να ζητήσουμε την αναβάθμισή μας από τα μέλη μας. Άρα πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές και ο Στέφανος Κασσελάκης να μας οδηγήσει στις εθνικές εκλογές και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι τρίτος, θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Οι συλλογικές μας διαδικασίες μας έδωσαν μια ώθηση ωρίμανσης και μας έφεραν σε επαφή με την αγωνία του κόσμου και των μελών για το πώς πρέπει να πορευτούμε» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ