Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δανάη Μπάρκα: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα, αφού κυκλοφόρησαν φωτογραφίες και βίντεο από τα τρυφερά φιλιά που αντάλλαξε σε βραδινή της έξοδο με τον επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολιάζοντας στην εκπομπή της σήμερα τα όσα έχουν συμβεί, είπε: «Θεωρώ απαράδεκτο όλο αυτό το κύμα μίσους που έχει δεχτεί η Δανάη Μπάρκα. Μπορεί να διαφωνούμε με την επιλογή της να συνδεθεί ή να μην συνδεθεί με έναν άνθρωπο που της γνώρισε μια κοπέλα με την οποία έκαναν παρέα, εν προκειμένω η Κατερίνα. Αλλά αυτό είναι κάτι άλλο! Το να διοχετεύουμε μίσος, τοξικότητα, χυδαιότητα, να ευχόμαστε ασθένειες, καρκίνους… Να χρησιμοποιούμε χαρακτηριστικά της εξωτερικής εμφάνισης για να προσβάλουμε και να μειώσουμε και να τα κάνουμε και αντικείμενο χλευασμού… Εντάξει, λίγο κάπου να το μετριάσουμε».

Ακόμα, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Αυτό που γίνεται το τελευταίο 48ωρο, με αυτά τα μηνύματα μίσους, νομίζω ότι είναι εντελώς αχρείαστο. Η Κατερίνα για παράδειγμα είναι ένα κορίτσι που μας έχει συνηθίσει όταν κάτι την αφορά ή συζητιέται να απαντά. Νομίζω ότι εννέα στους δέκα χθες περίμεναν μία απάντησή της ή ένα δικό της σχόλιο και η ίδια επέλεξε τελικά να μην ρίξει λάδι στη φωτιά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ