Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη αντίδραση μετά τα φιλιά της με τον πρώην της Καινούργιου – «Αν με βρίσει κάποιος έχω δύο επιλογές…»

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, αφού δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες και βίντεο από νυχτερινή τους έξοδο, που τους δείχνουν να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η παρουσιάστρια του Mega έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τα όσα ακούγονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα, όμως σήμερα (26/2) μέσα από την εκπομπή της μίλησε για το πώς διαχειρίζεται τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Αν εμένα με βρίσει κάποιος, ή πει κάποιος κάτι για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που να διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί. Οπότε να λέω «Εντάξει θα περάσει» και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους.

Υπάρχει και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο «Απάντησε σε κάποιον άλλον». Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το «Απάντησε», «Ξανά απάντησε», το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο, για να μην δουν τίτλους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ