Έχει παράλληλη ερωτική σχέση με τον θετό αδελφό της – «Δεν μπορώ να σταματήσω»

Μία παράλληλη ερωτική σχέση με τον θετό αδελφό της διατηρεί μία 34χρονη, η οποία αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να σταματήσει να τον βλέπει αν και είναι λάθος.

«Ο ετεροθαλής αδελφός μου και εγώ δεν μπορούμε να κρατήσουμε τα χέρια μας μακριά ο ένας από τον άλλον. Παρόλο που προσπαθώ με κάθε τρόπο να προχωρήσω με έναν άλλο άντρα, δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω σεξ μαζί του», ανέφερε σε στήλη συμβουλών της εφημερίδας The Sun η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Φοβάμαι να σκεφτώ τι θα έλεγε η οικογένειά μας αν το μάθαινε. Γνωριστήκαμε στα τέλη της εφηβείας μας, όταν η μητέρα του τα έφτιαξε με τον πατέρα μου. Ήμασταν πάντα φίλοι και μετά, πριν από δύο χρόνια, άρχισε να με βοηθάει να καταλάβω ότι βρισκόμουν σε μια κακοποιητική σχέση».

Η 34χρονη εξήγησε ότι ο 36χρονος θετός αδελφός της ήταν υποστηρικτικός και ο άνθρωπος που την άκουγε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. «Στα χαρτιά ο φίλος μου που με κακοποιούσε ήταν ο τέλειος άνδρας, πλούσιος, από καλή οικογένεια και με σταθερή δουλειά. Ευτυχώς, ο ετεροθαλής αδελφός μου με έκανε να συνειδητοποιήσω ευγενικά ότι ο πρώην μου με απομόνωνε από τους φίλους και την οικογένειά μου. Έλεγχε τα χρήματά μου και τη ζωή μου», σημείωσε η γυναίκα.

«Δεν μπορώ να σταματήσω»

Μετά το τέλος της κακοποιητικής σχέσης η 34χρονη ήρθε πολύ κοντά με τον θετό αδερφό της. «Αμέσως μετά το τέλος της σχέσης μου μαζί του, τα βρήκα με τον θετό αδερφό μου. Ήταν απίστευτα παθιασμένο. Το καλύτερο σεξ που είχα κάνει», είπε η γυναίκα.

«Μείναμε στο διαμέρισμά μου κρυμμένοι για μέρες, συχνά βγαίναμε έξω μόνο για να πάρουμε φαγητό και μετά επιστρέφαμε κατευθείαν στο κρεβάτι. Με δισταγμό, συμφωνήσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας λίγους μήνες αργότερα, γνωρίζοντας ότι θα καταστρέφαμε τα πράγματα μέσα στην οικογένεια», τόνισε η 34χρονη.

Όπως είπε η γυναίκα και οι δύο γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι σε σχέση. «Γνωρίζαμε επίσης ότι πέρα από το σεξ και μια στενή φιλία, τίποτα περισσότερο δεν θα μπορούσε να συμβεί. Προχωρήσαμε και οι δύο και άρχισα να βγαίνω με έναν υπέροχο άνδρα. Βλεπόμαστε εδώ και τρεις μήνες και παρόλο που είναι νωρίς και το πάμε αργά, θα μπορούσαμε να έχουμε μέλλον μαζί», ανέφερε η 34χρονη.

«Αδιάντροπα από τότε που είμαι σε αυτή τη σχέση έχω κοιμηθεί με τον θετό αδερφό μου σε τρεις περιπτώσεις. Δεν μπορούμε να μείνουμε μακριά ο ένας από τον άλλον», κατέληξε η γυναίκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ