Παπαδημούλης: Ευτυχώς δεν σκέφτονται όλοι σαν τον Σόιμπλε

«Ευτυχώς δεν σκέφτονται και δεν μιλούν όλοι σαν τον Βόφλγκανγκ Σόιμπλε από την πλευρά των δανειστών» ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Στάθη Σταυρόπουλου και του Αργύρη Ντινόπουλου.

«Ο κ. Γιούνκερ ανήκει στο ίδιο κόμμα με τον κ. Σόιμπλε, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, αλλά δεν έχει την ίδια γραμμή», τόνισε ο κ. Παπαδημούλης.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές σημείωσε ότι «έχει γίνει σαφές από την πλευρά του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ότι για να υπάρξει μία συμφωνία πρέπει όλοι να κάνουν βήματα».

«Περιθώριο για ταπεινωτική συμφωνία δεν υπάρχει. Αν η άλλη πλευρά επιμείνει σε ταπεινωτικούς όρους, δεν θα υπάρξει συμφωνία. Εκτιμώ όμως ότι αυτό δεν θα συμβεί γιατί είναι έξυπνοι και οι δύο πλευρές ξέρουν ο καθένας τα όρια του άλλου. Σε μία διαπραγμάτευση πιέζεις να πάρεις το περισσότερο δυνατό αλλά ξέρεις μέχρι που σε παίρνει», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο κ. Παπαδημούλης επεσήμανε ότι «ταπεινωτική είναι μία συμφωνία που επιβάλλει σε μία κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εντελώς αντίθετο από αυτό που έχει εξαγγείλει και για το οποίο πήρε λαϊκή εντολή».

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

Διαβάστε επίσης:

Βούτσης: Η Ευρώπη βρίσκεται σε μια τροχιά αλλαγής

Η Κωνσταντοπούλου διέκοψε τον Ταγματάρχη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ