Πάνος Καμμένος: Από το… «αφουμιγκέισον» στα «μπιλοζίρια» – Βγάζει «έκτος κάδρου» τον Αποστολάκη

Ο Πάνος Καμμένος με  νέα ανάρτησή του επιχειρεί να βγάλει εκτός κάδρου τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, από τη διαδικασία της εξολόθρευσης των “τρωκτικών”  που ανέφερε χθες.

Η χθεσινή του ανάρτηση για τα τρωκτικά ερμηνεύτηκε ως υπόνοια ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης λειτουργεί ως εκκαθαριστής τρωκτικών στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Καμμένος στην σημερινή του ανάρτηση επιχείρησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις βγάζοντας εκτός κάδρου τον εν αποστρατεία ναύαρχο, άλλωστε η επιχείρηση εκκαθάρισης τρωκτικών είναι «δουλειά βατσιμάνη και όχι ναυάρχου», όπως υποστήριξε.

Ολόκληρη η σημερινή ανάρτηση του κ. Καμμένου αναφέρει:

«ΜΠΙΛΟΖΙΡΙΑ έκφραση Ελληνο-αμερικανών για το χειμώνα με θερμοκρασία κάτω του 0 . Μην μπλέκετε τον ναύαρχο με το ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΣΙΟΝ είναι δουλειά βατσιμάνη η ορολογία σε επόμενη ανάρτηση ….»

Χθες, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε σε μία ναυτική ορολογία για την «εξολόθρευση τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου».

«Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Νωρίτερα είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του με τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και τον ναύαρχο ε.α., Ευάγγελο Αποστολάκη, που βρίσκεται στο στενό πυρήνα συνεργατών του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Με μια πρόχειρη αναζήτηση στη Google, δεν φαίνεται να υπάρχει ο όρος “αφουμιγκέισον” που επικαλείται ο κ. Καμμένος στην ανάρτησή του, παρά μόνον ο όρος “fumigation”, κάτι που επεσήμανε και χρήστης του Χ στον Πάνο Καμμένο.  Πρόκειται για τη διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων μέσω της απεντόμωσης για την πρόληψη της εξάπλωσης των παρασίτων και άλλων οργανισμών μέσω της μεταφοράς εμπορευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή ενός υποκαπνιστικού αερίου στο φορτίο για την εξάλειψη όλων των ζωντανών παρασίτων και οργανισμών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ