Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναφορά του Τζιτζικώστα στην Μπακογιάννη

Ψυχραιμία και υπευθυνότητα συνέστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή το κλίμα στη ΝΔ μετά από όσα είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας για την υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

«Δεν προάγεται η ενότητα με τέτοιου είδους συζητήσεις. Δεν είναι δυνατόν τις όποιες εσωτερικές διαφωνίες και τους κακούς, ενδεχομένως, χειρισμούς, να τους χρησιμοποιούμε στη δημόσια αντιπαράθεση», είπε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε ότι δεν πρόκειται μιλήσει δημόσια για το τι έγινε με την υποψηφιότητα για την αντιπροεδρία του ΕΛΚ.

«Δεν πρόκειται να κάνω ζημιά στο κόμμα μου και στην παράταξή μου δίνοντας τροφή στον ΣΥΡΙΖΑ με το να συζητώ δημόσια πράγματα που πρέπει να συζητούνται κατ’ ιδίαν», συμπλήρωσε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του είπε ότι σέβεται και εκτιμά όλες τις υποψηφιότητες, «αλλά υπάρχει ένα ουσιαστικό πρόβλημα με οποιονδήποτε υποψήφιο δεν μπορεί να είναι βουλευτής την άλλη μέρα».

Ανέφερε, επιπλέον, ότι θεωρεί πως έχει το πιο συγκροτημένο σχέδιο για την ανάταξη της ΝΔ και τις πιο τεκμηριωμένες προτάσεις για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Όλοι εναντίων όλων στη Νέα Δημοκρατία

Η απάντηση της Ντόρας στον Τζιτζικώστα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ