Ο Δένδιας για τον Χουλιαράκη: Να ζητήσει συγγνώμη – ΒΙΝΤΕΟ

«Καταρχήν εκ του προσωπικού ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός ανερχόμενος στο βήμα δεν δικαιούται να απευθύνεται σε βουλευτή πόσο μάλλον στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να του λέει “ντροπή σου”» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη.

«Εάν ο υπουργός νομίζει ότι άκουσα λάθος μπορεί να διαψεύσει την ακοή μου» και πρόσθεσε «να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει όχι από εμένα αλλά από το σώμα το οποίο προσεβλήθη από την απρεπή και αδαή κατά τα κοινοβουλευτικά δεδομένα συμπεριφορά του» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να μπούμε στη συζήτηση νομοθετήματος, του οποίου απουσιάζει ουσιαστικό μέρος, διότι αυτό θα καταστήσει και τη συζήτηση και την απόφαση ανυπόστατη. Κατά συνέπεια παρακαλώ κ. Πρόεδρε να διακοπεί η συνεδρίαση της επιτροπής, να προσκομισθούν τα παραρτήματα και από εκεί και πέρα να επανακληθεί επιτροπή» επεσήμανε ο κ. Δένδιας.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα η αξιωματική αντιπολίτευση να επιτρέψει κοινοβουλευτικά να συνεχίσει μία ανυπόστατη συνεδρίαση» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

Χουλιαράκης: Ντροπή σας – Δένδιας: Είστε ανόητος – ΒΙΝΤΕΟ

Μπάχαλο στη Βουλή – Βαριές εκφράσεις και φωνές – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σαμαράς για την κυβέρνηση: Η Νέμεσις δεν θα αργήσει…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ