Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Πρωτοχρονιάτικο καφέ στην πλατεία Κολωνακίου ήπιαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
- Μετά τη Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον εορτασμό του νέου έτους, πήγαν για τον πρώτο καφέ της χρονιάς.
- Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωνσταντίνος Τασούλας συνομίλησαν με πολίτες, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.
Πρωτοχρονιάτικο καφέ στην πλατεία Κολωνακίου ήπιαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Μετά τη Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών για τον εορτασμό του νέου έτους, πήγαν για τον πρώτο καφέ της χρονιάς.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωνσταντίνος Τασούλας συνομίλησαν με πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά και φωτογραφήθηκαν με όσους έσπευσαν να τους πλησιάσουν.
