“Κηπουροί και αλεξιπτωτιστές υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ”

 “Κηπουροί και αλεξιπτωτιστές υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ”

«Κηπουρούς και αλεξιπτωτιστές», αποκάλεσε ο Ευάγγελος, Βενιζέλος, τα πρόσωπα, που όπως είπε υπονομεύουν το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «υπάρχουν και οι υπεργολάβοι της εσωτερικής υπονόμευσης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν μετέχουν στις διαδικασίες ούτε έχουν το θάρρος να δηλώσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ασχολούνται μόνο με το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Προσθέτοντας ότι  «υπάρχουν 4-5 πρόσωπα αυτής της κατηγορίας, τετιμημένα του παρελθόντος, κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές που τους τελευταίους πολλούς μήνες δεν έχουν πει ποτέ τίποτα το θετικό για το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας κινούμενος υπαινιγμός. Κάθε παρουσία τους προνομιακή με άνεση χρόνου και χώρου στα μέσα ενημέρωσης είναι ένα πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ βρέξει χιονίσει. Ότι και να συμβαίνει, ότι και να απασχολεί τον πολίτη ότι υπεύθυνο και σοβαρό και να ‘χουμε πει και να ‘χουμε κάνει».

«Εδώ και μήνες η παράταξη βιώνει ένα σοκ. Το σοκ των αναδρομικών ιστορικών ευθυνών. Έχουμε φαινόμενα έλλειψης αυτογνωσίας και αυτοκριτικής. Σοκ από την αλλαγή των προσωπικών ρόλων, σοκ από την τεχνητή πόλωση στις εκλογές του Ιουνίου που λειτούργησε κατά του ΠΑΣΟΚ και σοκ από συμμετοχή στην κυβέρνηση συνεργασίας από τη θέση του δεύτερου» είπε ο κ. Βενιζέλος κατά την ομιλία του. 

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «απαιτείται κοινωνική συνοχή και εθνική συστράτευση για την ανάπτυξη, προϋπόθεση της οποίας είναι η δημοσιονομική εξυγίανση. Το ΠΑΣΟΚ είναι εγγυητής πολιτικής σταθερότητας και εξόδου από την κρίση».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε τέλος, ότι από την ερχόμενη Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει την πρωτοβουλία, για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

 

Δείτε το βίντεο από την ΕΤ1

 

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version