Kαπερνάρος:Προς Μέρκελ,Σόιμπλε και λοιπούς…

Kαπερνάρος:Προς Μέρκελ,Σόιμπλε και λοιπούς…

 

“Στην κορυφή και πάλι οι πιλότοι μας” τονίζει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, με αφορμή την “πρωτιά” της 331ης Μοίρας της 114ης Πτέρυγας Μάχης Π.Μ. στο Tactical Leadership Programme.

 

“Προς Μέρκελ, Σόιμπλε και λοιπούς: Αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα και οι πραγματικοί  Έλληνες, ρε ανθέλληνες”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος.

“Η 331η Μοίρα της 114ης Πτέρυγας Μάχης Π.Μ. (Τανάγρα), με τέσσερα MIRAGE 2000-5 θριάμβευσε στην Αεροπορική Βάση «Αλμπαθέτε» στην Ισπανία, για το 2013, στο Tactical Leadership Programme (TLP)

Η συγκεκριμένη μοίρα, για άλλη μια φορά ήλθε πρώτη (θεωρείται ούτως ή άλλως η κορυφαία Μοίρα σ’ ολόκληρο το ΝΑΤΟ) στις αναχαιτίσεις

Η σημασία της «πρωτιάς» τους, έχει ιδιαίτερη αξία, διότι μετά από τους Έλληνες πιλότους ήρθαν: οι ΗΠΑ με 10 μαχητικά αεροσκάφη F16, η Ολλανδία και το Βέλγιο.

Στον σμηναγό Θεοχάρη Κατσαρό στον υποσμηναγό Ιωάννη Σιάνο και τον επισμηναγό Μαρίνο Μπογατίνη, οφείλουμε ευγνωμοσύνη για την υπερηφάνεια που γέμισαν την ψυχή μας”, επισημαίνει.

 

 

Exit mobile version