Η Μιχαηλίδου απαντά στον Κασσελάκη: «Απρόσκλητη» η αρμόδια υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βιντεοκλίπ

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, αναφορικά με την παρουσία της στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ την Τετάρτη.

«Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας» γράφει η κ. Μιχαηλίδου σε ανάρτησή της και προσθέτει:

«Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση».

 

 

Σημειώνεται ότι στο βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης από την επίσκεψή του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, δεν… φαίνεται η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε ότι τον υποδέχθηκε στον χώρο.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν… συμπεριέλαβε την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, καθώς δεν εμφανίζεται σε κάποιο στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, με το βίντεο που ανήρτησε, ο Στέφανος Κασσελάκης συνδιαλέγεται με υπευθύνους του ειδικού σχολείου. Παρ’ όλα αυτά, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήρτησε φωτογραφία στην οποία περπατά δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μιλάει με υπεύθυνη και αγκαλιάζει παιδί.

Μετά τις αντιδράσεις, ο κ. Κασσελάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση γράφοντας μεταξύ άλλων: «Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ. Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ