Κασσελάκης: Η θεαματική του είσοδος με limbo σε σχολείο ΑμεΑ – «Έκοψε» από το βίντεό του την Μιχαηλίδου που τον υποδέχθηκε

Στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για μαθητές ΑΜΕΑ, βρέθηκε σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μάλιστα, ο κ. Κασσελάκης έκανε θεαματική είσοδο στον χώρο, καθώς μπήκε στην αίθουσα με μια κίνηση…«limbo».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανήρτησε ο Στέφανος Κασσελάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο ίδιος προτίμησε να μην ακολουθήσει κανονικά τον δρόμο της εισόδου αλλά επέλεξε να περάσει με εντυπωσιακό τρόπο κάτω από τα κάγκελα.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκε  η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Αίσθηση και πολλά σχόλια προκάλεσε ότι στο βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης και στο οποίο φαίνεται η επίσκεψή του στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, δεν… φαίνεται η Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε ότι τον υποδέχθηκε στον χώρο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν… συμπεριέλαβε την υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, καθώς δεν εμφανίζεται σε κάποιο στιγμιότυπο.

Συγκεκριμένα, με το βίντεο που ανήρτησε, ο Στέφανος Κασσελάκης συνδιαλέγεται με υπευθύνους του ειδικού σχολείου. Παρ’ όλα αυτά, η Δόμνα Μιχαηλίδου ανήρτησε φωτογραφία στην οποία περπατά δίπλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε άλλα στιγμιότυπα μιλάει με υπεύθυνη και αγκαλιάζει παιδί.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε το σχολείο προκειμένου να δει από κοντά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνονται τα μαθήματα αλλά και να εξετάσει τις δυσκολίες που ενδεχομένως να αντιμετωπίζουν μαθητές κι εκπαιδευτικό προσωπικό.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού συνομίλησε με το προσωπικό και αφού εξέτασε και ο ίδιος τον χώρο υποσχέθηκε να βελτιωθούν οι υποδομές και να προστεθούν καλοριφέρ και air condition.

Ακόμη, ανέφερε ότι θα έπρεπε να είναι διπλάσια η έκταση στις υποδομές που στεγάζουν τις σχολικές μονάδες σχολιάζοντας μάλιστα τα εξής: «Θέλετε να μου πείτε ότι δεν μπορούμε να βρούμε έναν χώρο για έξτρα τμήμα; Θα τρελαθούμε τελείως; Θα σας το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα αν θέλετε!». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ