Εύα Καϊλή: Όταν «διαφήμιζε» το λογισμικό των Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ – ΒΙΝΤΕΟ

Η περιβόητη ομιλία της Εύας Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Κατάρ δεν ήταν η μόνη που είχε προκαλέσει αίσθηση και απορίες στο ακροατήριό της.

Δημητρακόπουλος: Ο Εισαγγελέας φοβάται απαγωγή της Εύας Καϊλή από κατασκόπους του Κατάρ

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προηγηθεί μία παρέμβασή της, στην οποία εκθείαζε ένα λογισμικό που προωθούν ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ. Συγκεκριμένα, στις 16 Νοεμβρίου η Εύα Καϊλή με την ιδιότητα της αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου είχε οργανώσει συνέδριο στις Βρυξέλλες για την «Νέα Τεχνολογία». Σε αυτό προώθησε ένα λογισμικό κατά της παιδικής πορνογραφίας, που εμπορεύονται ο Άστον Κούτσερ και η Ντέμι Μουρ. Πρόκειται για ένα αμφιλεγόμενο λογισμικό, το οποίο υποτίθεται πως εντοπίζει υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για άγνωστο λόγο, η ευρωβουλευτής εμφανίστηκε θερμή υποστηρίκτριά του. «Η Εύα Καιλή ευχαρίστησε ξανά και ξανά και ξανά τον Αστον Κούτσερ σε επίπεδο ντροπής» αναφέρει Γερμανός δημοσιογράφος.

Qatar Gate: Στη φυλακή παραμένει η Εύα Καϊλή

Μάλιστα στο ίδιο συνέδριο συμμετείχε και η ELONTech, η οποία είναι μια εταιρεία που στηρίζεται από την Made Group που καταλήγει 90% στην αδερφή της Εύας Καϊλη, Μανταλένα Καϊλή.

Εύα Καϊλή: Ρεβεγιόν στο κελί

Τα φετινά Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή θα είναι μόνη σε ένα κελί χωρίς την κόρη της, χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους. Το διάστημα των 15 ημερών που η Εύα Καϊλή κρατείται στις φυλακές του Βελγίου, δεν έχει καθόλου δει την κόρη της, καθώς η ίδια δεν ήθελε το παιδί της να την αντικρίσει σε αυτήν την τόσο δύσκολη κατάσταση. «Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς, αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το», δήλωσε ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Qatar Gate: Ποιος είναι ο 36χρονος Ιταλός ευρωβουλευτής, Μπράντο Μπενιφέι, που φέρεται να «έδωσε» η Εύα Καϊλή

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι υποχρεωμένη πλέον να ακολουθεί το πρόγραμμα και τους κανόνες του σωφρονιστικού ιδρύματος που τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στο Χριστουγεννιάτικο μενού, δεν είναι καθόλου λιτό.

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές της θα έχει ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο θα είναι pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς. Επιδόρπιο dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν. Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν περιλαμβάνει αλκοόλ.

Η διεύθυνση των φυλακών δίνει τη δυνατότητα στις κρατούμενες να αγοράσουν μερικά πράγματα από το κυλικείο, εφόσον τους μεταφερθούν χρήματα στον λογαριασμό του σωφρονιστικού ιδρύματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ