Έρχεται το εορταστικό καλάθι – Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Η έως σήμερα εφαρμογή ξεπερνά τις προσδοκίες μας

καλάθι του νοικοκυριού

«Από εβδομάδα σε εβδομάδα το καλάθι του νοικοκυριού είναι θετική έκπληξη, είναι θετική έκπληξη και για μένα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής – δεν θέλω να θριαμβολογήσω γιατί είναι νωρίς – πηγαίνει καλύτερα από ότι περίμενα εγώ» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.

«Το καλάθι έχει αρχίσει και επιδρά θετικά στο σύνολο των προϊόντων, όχι μόνο στο καλάθι. Η έως σήμερα εφαρμογή του ξεπερνά τις αρχικές προσδοκίες μας και δεν δικαιώνει αυτούς που έσπευσαν να με χλευάσουν και να μου λένε για επικοινωνιακό σόου. Λες, και χρειάζομαι το καλάθι για να βγω σε μια τηλεόραση, δεν έχω άλλον τρόπο να βγω… Δεν με καλεί κανένας και περιμένω το καλάθι. Αυτό είχα ανάγκη στην ζωή μου!» σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακούστε το ηχητικό:

https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2022/11/17-11-2022_Άdvnhs_Gevrgiadhs_-_Xatzhnikolaoy_-_Delatolas_id70495.mp3?_=1

Προ των πυλών το εορταστικό καλάθι – Οι 51 κατηγορίες δεν θα αλλάξουν

Ο κ. Γεωργιάδης νωρίτερα επισκέφθηκε σούπερ μάρκετ και προανήγγειλε το εορταστικό καλάθι αλλά και το καλάθι για ειδικές κατηγορίες.

«Θα δημιουργηθεί ένα καλάθι για τις ειδικές κατηγορίες, ενώ συζητάμε πώς θα δημιουργηθεί το εορταστικό καλάθι. Όμως οι 51 κατηγορίες δεν θα αλλάξουν. Και θέλω να εξηγήσω και το γιατί: Άμα ξεχειλίσουν οι κατηγορίες, τότε η δυνατότητα των αλυσίδων να πιέζουν τις τιμές προς τα κάτω θα μειωθεί. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε έναν χώρο όπου θα συγκρίνονται οι αλυσίδες μεταξύ τους και θα βάζουν τα δυνατά τους για να ρίχνουν τις τιμές κάθε εβδομάδα».

Ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τροποποιηθεί η σύνθεση, αλλά επέμεινε ότι ο αριθμός 51 κατηγοριών δεν θα μετατραπεί.

Το βίντεο από την σημερινή επίσκεψη του Άδωνι Γεωργιάδη σε σούπερ μάρκετ

Exit mobile version