Επιμένει ο Στίγκας: Κηροζίνη ο Κασιδιάρης για τους «Σπαρτιάτες» – Η παραδοχή για τη… σχέση με τους «Έλληνες»

«Κηροζίνη» χαρακτήρισε για τους «Σπαρτιάτες» τον Ηλία Κασιδιάρη ο πρόεδρος του νεοεισερχόμενου στη Βουλή κόμματος, Βασίλης Στίγκας στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ο κ. Στίγκας μετά το προκλητικό δημόσιο «ευχαριστώ» στον καταδικασμένο για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή για τη στήριξή του στις εκλογές, επανήλθε και επιμένει να προκαλεί.

«Σπαρτιάτες»: Οι προκλητικές αναρτήσεις του Βασίλη Στίγκα – Επιτίθεται κατά πάντων

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Αρένα» και στην επισήμανση του Πέτρου Τατσόπουλου ότι χαρακτήρισε καύσιμο τον Κασιδιάρη, ο κ. Στίγκας απάντησε «δεν ήταν καύσιμο για τους Σπαρτιάτες ο Ηλίας Κασιδιάρης. Κηροζίνη ήταν… Λάθος έκανα».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» εν μέσω της «θύελλας» αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει για το ότι μπήκε στη Βουλή ένα κόμμα που στηρίζει ο φυλακισμένος Κασιδιάρης και εν μέσω των συζητήσεων για το εάν θα κατατεθούν ή όχι ενστάσεις στο Εκλογοδικείο, παραδέχτηκε ότι οι θέσεις των Σπαρτιατών «ταιριάζουν σε πολλά σημεία» με τους Έλληνες του Κασιδιάρη.

Σπαρτιάτες: Η σχέση του Βασίλη Στίγκα με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως είπε, «όπως και να το κάνουμε ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ένα ρεύμα, καλώς ή κακώς» και πρόσθεσε ότι «μόνο εάν κριθεί τελεσίδικα θα σας πως ότι είναι εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή».

Σε άλλο σημείο ο κ. Στίγκας τόνισε ότι οι «Σπαρτιάτες είναι ένα δημοκρατικότατο κόμμα», ενώ υποστήριξε ότι «το κόμμα ανήκει σε εμένα, το διαχειρίζομαι εγώ σε όλα τα επίπεδα και στα χαρτιά είναι δικό μου. Δεν έχω να μοιραστώ κάτι με κάποιον».

Εκλογές 2023 – Κιουρτζίδης: Λάθος του Στίγκα να νομίζει πως όλη η εκλογική δύναμη είναι του Κασιδιάρη

Παραδέχτηκε ότι «7-8 άτομα» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών προέρχονται από τους «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Στίγκας, μάλιστα, απάντησε ότι αν δεν τον είχε στηρίξει ο καταδικασμένος Ηλίας Κασιδιάρης «πιθανόν όχι» δεν θα είχαν μπει στη Βουλή οι «Σπαρτιάτες». Σε άλλο σημείο υποστήριξε ότι «ο κόσμος αγαπάει τον Ηλία Κασιδιάρη, δικαίωμά του».

Ο Βασίλης Στίγκας είπε ακόμη ότι «καταδικάζω τον ναζισμό, πλάκα μου κάνετε; Καταδικάζω τον ναζισμό και τον κομμουνισμού».

Αναφέρθηκε και στην Μάγδα Φύσσα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «την σέβομαι αλλά να μην την ηρωοποιούμε».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ