Εκλογές 2023 – Κιουρτζίδης: Λάθος του Στίγκα να νομίζει πως όλη η εκλογική δύναμη είναι του Κασιδιάρη

Στο τρακ απέδωσε την δήλωση που έκανε ο επικεφαλής του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλης Στίγκας για τον Ηλία Κασιδιάρη ο πρόεδρος της «Ελληνικής Ανατροπής».

Εκλογές 2023- Βαρουφάκης: Το μείζον είναι ο αποψινός θρήνος της Αριστεράς

Ο Πάρις Κιουρτζίδης, που συνεργάζεται με τους Σπαρτιάτες σε αυτές τις εκλογές, είπε στον Alpha ότι «ο κ. Στίγκας έχει κάνει και ο ίδιος λάθος να υποστηρίζει ότι όλη η δύναμη η εκλογική είναι του Ηλία Κασιδιάρη. Ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε μία στήριξη».

Μάλιστα καταδίκασε τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής. «Ασφαλώς και δεν επιδοκιμάζω συμπεριφορές οι οποίες είναι ακραίες. (…) Η γλώσσα είναι πολύ πιο δυνατή και τα επιχειρήματα και τα προοδευτικά στοιχεία όταν θέλεις να προβάλλεις τις θέσεις σου είναι πολύ πιο ισχυρά από το να ασκήσεις βία», τόνισε ο Πάρις Κιουρτζίδης.

Εκλογές 2023: Ευχαρίστησε τον Κασιδιάρη ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών»

Σε ερώτηση ποιος θα λαμβάνει τις αποφάσεις στους Σπαρτιάτες τώρα που εισέρχονται στην Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Ανατροπής απάντησε: «Έχει πρόεδρο. Έχει σημαντικά στελέχη. Έχει αρκετά νέα στελέχη μέσα σε αυτό το κόμμα. Είναι λάθος να λέμε ότι είναι εγκληματική οργάνωση ένα Α ή Β κόμμα που δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο και δεν μιλάω για την Χρυσή Αυγή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ